Észrevettem hogy?
Nekem pl mostansàg sokszor megesik, h felhúzódik a fitymesz, kidörzsöli a naci és képtelen vagyok merevedés nélkül megúszni.
Illetve ennyi erővel lehet még nàla nemi betegség, rüh, tetű tünete is.
A munkatársam egész nap csinálja
Már többen rászóltunk mert baromi irritáló egesznap ezt nézni..
Megszokásból csinálja
Néha viszket neki, megigazítja ahogy ő mondta
De inkább egy rossz szokás
Én csak akkor szoktam, amikor épp kényelmetlenül áll, és nincs a közelben mosdó, ahol meg tudnám “igazítani”.
Nadrágon keresztül pedig nem annyira feltűnő, mintha konkrétan a nadrágba nyúlnák. - de ez csak én vagyok.
Jó de ez sima melegitőben van, van mikor ül akkor is az egyik kezét zsebre rakja és tuti hogy a zsebén keresztül a fszát fogja
...
Érdekes ez a kérdés mert gyakorlatilag minden ártatlan válaszlehetőséget kizársz, eldöntötted magadban hogy rád és csakis rád recskázik (mert máshol tuti nem csinálja mikor nem vagy ott pedig nem látod mit csinál máskor...)
Innentől meg is válaszoltad a kérdésed, pedig szerintem is rossz szokás. Én is szoktam igazgatni mert viszket, kényelmetlenül áll stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!