Milyen lélekfejlesztő technikák vannak ? Milyen gyakorlatokat ismertek ?
Ilyenekre gondoltam, mint a meditáció, agytorna .....stb
Előre is köszi.
Az általam ismert két leghatékonyabb módszer az ima és a böjt.
Fontos! Hit nélkül nem effektív!
Mivel nincs lélek, így nincs mit fejleszteni.
Bár tudom, ezt sokan nem képesek felfogni.
A meditációnak abban lenne szerepe, hogy lásd, értsd, hogy nem vagy azonos sem a gondolataiddal, sem az érzelmeiddel, így szabadon tudsz működni és fejlődni. Tehát, a személyiséged kell fejleszteni, új, hasznos szokásokat kialakítani.
Nagyon fontos lenne elsajátítani az optimalizálást, minőségbiztosítást, biztonságtudományt, szervezést és vezetést, döntés tudományát.
Bár tudom, hogy a Magyarországi lakosság nagyon buta, fel sem képes fogni, ami írtam.
4# Azt elhisszük hogy neked nincs, de nem lehet mindenki pszichopata...
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Kérdező: meditáció és önismeretet segítő könyvek, előadások hallgatását tudom javasolni. Ha elindulsz ezen a vonalon, jó esetben egyre több hasonlót fogsz találni.
Nekem is az segített nagyon, de nagyon sokat, hogy megtanultam kizárni a számomra nem releváns emberek véleményét. Nem volt könnyű (konkrétan belém nevelték, hogy mindenki véleményétől függjek), de tényleg hatalmas lépés volt, és sokkal szabadabbnak érzem magam.
Illetve rengeteg meditáció, jóga, ami sokaknak bevált. YouTube-on is vannak fent ilyen videók, illetve appok is akadnak bőven. Alkalmazásból a FitOn-t tudnám ajánlani (meditáció, nyújtások, jóga és még egyéb mozgások), már egy jó ideje használom és nagyon hasznosnak találom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!