Jogosan kiabál rám vagy agresszív?
Egy hónapja van jogsim, szerencsére minden sikerült elsőre, de persze nem érzem magam 100%osan felkészülve. Ezért megbeszéltük a párommal hogy segit abban hogy profi sofőr legyek (neki ez a szakmája is)
Viszont azt tapasztalom, hogy nincs türelme hozzám, kiabál ha hibákat ejtek vagy épp nem jövök rá magamtól a dolgokra.
Persze nem vagyok közveszélyes😅 a vizsgáztató is megdicsért, apróbb hibáim vannak, de a párom olyan szinten reagál hogy már az önbizalmam is kezd lankadni.
Arra gondolok hogy pl parkolás gyakorlásnál felemelt hanggal “JOBBRA!!! BALRA!!! MÉÉG! Hàt nem látsz ?! Mondatokkal reagál ...
Vagy volt hogy szűkebb volt a hely és nagyon lelassítottam akkor is hirtelen felindulással egy “Miaf@szt csinálsz ne állj meg!”
Vagy szimplán csak véletlenül nem azt a gombot nyomtam a müszerfalon amit kellett volna (két perc volt helyre állítania) és akkor is csapott egyet a kezével és láttam hogy idegeskedik rajta.
Őszintén nem tudom, hogy miért ilyen, vagy normális e más is ilyen ha vezetésről van szó? Egyébként nem vagyok hozza szokva hogy ilyen hangnemben beszéljen velem, máskor nem ilyen.. aranyos , figyelmes màs esetekben évek óta együtt vagyunk. De ez az oldala kezd megijeszteni, mindig nagyon szívre veszem, pedig ő úgy tartja hogy csak hangosan szól, hogy hamar reagàljak. Hiába mondom neki, volt hogy össze is vesztünk rajta, hogy vegyen vissza ebből a hirtelen agresszióból, ha valamit hibazok újra ilyen.
Az is igaz hogy én hiper érzékeny vagyok, kiskoromban nagyon sokat kiabált rám anyám, s azóta ha valaki rám emeli a hangjàt nagyon megvisel, pityeregni kezdek néha.
Ezért vagyok kiváncsi objektív véleményekre, ezt is csak magam miatt érzem ennyire rossznak, vagy tényleg nem normális? Emiatt már nincs is kedvem vele vezetni…
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!