2/18 anonim válasza:
Én se, általában nem is tudok mit válaszolni rá. Ha izgalmasabban telt, akkor meg úgyis elmondom magamtól (persze attól függően, kivel beszélgetek)
3/18 anonim válasza:
Ha csak simán rákérdeznek azzal nincs baj, de ha azt mondom hogy nem csináltam semmi különöset és még csak azért is faggatnak hogy mégis mit csináltam vagy valamit azt már nem szeretem.
5/18 Metionin válasza:
Semleges. Ha olyan kérdezi, akivel gyakran találkozom, egy idő után úgyis leszokik róla, mert a hétköznapjaim be vannak táblázva, így a hétvégéim általában unalmasak, olyankor örülök ha élek és nem kell mennem sehova.
6/18 anonim válasza:
Nem, mivel a hétvégének az a lényege, hogy az ember végre pihenhessen!
Meg milyen alapon kellene beszámolnom róla?!
7/18 anonim válasza:
Nem különösebben szeretem, de nem is zavar. Ha olyan ember kérdezi, akinek szívesen elmondom pár szóban, milyen volt a hétvégém, akkor megteszem. Ha nem, akkor lerendezem annyival, hogy "jó volt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!