Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek milyen válaszra...

Az emberek milyen válaszra számítanak a "Hogyhogy ilyen kevesen vannak?" kérdésre?

Figyelt kérdés

Dolgoztam már üzletekben, bankban, most épp ügyfélszolgálaton, és mindig ha épp kevés ügyfél/vásárló van, jönnek ezzel a kérdéssel, amivel nemtudok mit kezdeni.

Ilyenkor milyen válaszra számítanak?

Honnan kéne tudnom, hogy aki nincs itt az épp miért nincs itt?

Valaki el tudná mondani mi zajlik le ilyenkor az emberek fejében?

2022. dec. 19. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom volt korábban és sokat kellett várnia. Valahol kifejezi, hogy örül ennek, másrészről tényleg kíváncsi, hogy miért csak ekkora a volumen. Az is lehet, hogy small talkolni akár, mert kínos neki a csend.
2022. dec. 19. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Attól mert régen sokat kellett várnia, most meg nem, nekem honnan kéne tudnom, hogy most miért nincsenek annyian?

Milyen válaszra számítanak?

2022. dec. 19. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem várnak választ, ez csak kérdés formájában tett megjegyzés.
2022. dec. 19. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan kerdes amire valaszt var.. inkabb megjegyzes
2022. dec. 19. 11:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Általában ott álnak elöttem és várják a választ.
2022. dec. 19. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hátha van valami bennfentes infód. Pl nyílt egy másik ügyfélszolgálat, ezért már kevesebben járnak ide. Vagy tudod, hogy délelőttönként vannak sokan, amikor kérdezik, az lazább időszak.
2022. dec. 19. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl volt hogy mondták hasonló esetben, hogy ilyenkor mindig kevesen szoktak lenni. Hálás voltam az infóért, onnantól abban az időpontban jártam, hogy ne kelljen sokat várnom.
2022. dec. 19. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!