Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem hihető az a legtöbb...

Miért nem hihető az a legtöbb ember számára, hogy valaki csak beszélgetni szeretne másokkal az interneten, attól függetlenül,hogy párkapcsolatban van-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat, ő is szeret engem, harmonikus a kapcsolatunk. Nagyon sok közös programot csinálunk együtt, jól érezzük magunkat. Ettől függetlenül ő is szokott az interneten társalogni, beszélgetni idegen nőkkel és férfiakkal is, ahogy én magam is.Szerintem, nincs ebben semmi rossz, soha nem tudni,milyen életre szóló barátságokat tud kötni valaki. Ettől függetlenül nem csaljuk egymást, nincsenek titkaink egymás előtt. A legtöbb ember számára miért olyan hihetetlen már-már abszurd,hogy vannak olyan emberek akik nem megcsalás miatt használják az internet egyes részeit?
2022. dec. 18. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Mert sokan társas magányban élnek még párkapcsiban is, így más az igényeik a zembereknek, titokban másra is vágynának.
2022. dec. 19. 07:18
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Sok a rossz példa, tapasztalat. Ez az oka. Viszont én úgy gondolom, senki sem vonható felelősségre, csakmert ettől elhatárolódik. Ha valamiről van egy általános rossz vélemény, nem a többség lesz a hülye, aki aszerint cselekszik.
2022. dec. 19. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek ez így rendben van, akkor nem kell mások véleményével foglalkozni. Én nem tudnám ezt kapcsolatban elfogadni, bár ha a páromnak egy darab barátja nem lenne (de sok van neki), akkor még megérteném, csak ne rejtegesse és ne törölgesse ki a beszélgetéseket, mert onnantól fogva egyértelmű, hogy flörtölget.
2022. dec. 19. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!