Miért nem hihető az a legtöbb ember számára, hogy valaki csak beszélgetni szeretne másokkal az interneten, attól függetlenül,hogy párkapcsolatban van-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat, ő is szeret engem, harmonikus a kapcsolatunk. Nagyon sok közös programot csinálunk együtt, jól érezzük magunkat. Ettől függetlenül ő is szokott az interneten társalogni, beszélgetni idegen nőkkel és férfiakkal is, ahogy én magam is.Szerintem, nincs ebben semmi rossz, soha nem tudni,milyen életre szóló barátságokat tud kötni valaki. Ettől függetlenül nem csaljuk egymást, nincsenek titkaink egymás előtt. A legtöbb ember számára miért olyan hihetetlen már-már abszurd,hogy vannak olyan emberek akik nem megcsalás miatt használják az internet egyes részeit?2022. dec. 18. 22:00
1/13 anonim válasza:
Mármint pl. Instagramon, facen elkezdesz random idegeneknek írogatni?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem ilyen platformokra gondolok. Hanem mondjuk egy sima beszélgetős chat, azaz gyalogló, chat.hu stb.
2022. dec. 18. 22:24
3/13 anonim válasza:
Mert az esetek többségében ez csak egy fedősztori arra, hogy felmérje a lehetőségeit. Ami ha nem is megcsalás, de nem is éppen egy ragaszkodó emberre vall.
4/13 A kérdező kommentje:
Látod? Itt is csak az előítélet..
2022. dec. 18. 22:29
5/13 anonim válasza:
Ez nem előítélet, hanem tapasztalat. Nem csak a sajátom.
6/13 A kérdező kommentje:
Épp ez volt a kérdésem lényege,és itt is kiütközött,hogy a legtöbb ember azaz 99%-ban nem képes felfogni azt, hogy vannak olyan emberek, akik tényleg képesek igazi érzéseket táplálni a párjuk iránt,megosztani vele mindent és közben eszébe sem jut az,hogy megcsalja.
2022. dec. 18. 22:34
7/13 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nincsenek, de ez a kisebbség.
8/13 anonim válasza:
És nem a felfogási képességükkel van a gond, hanem realisták és a tapasztalataikból, meg az ismerőseik tapasztalataiból indulnak ki.
9/13 he84 válasza:
Mert sok esetben van mögötte egyéb szándék kérdező, olyan is van, hogy ez a szándék tudat alatt van. Nem azt mondom, hogy akinek párja van, az soha ne ismerkedjen senkivel se a neten. De minek, ha ott párod és ha valóban jól megvagytok? Esetleg egymáson kívül élőben nincsen se neked, se a párodnak legalább 1, vagy 2 barátja (akár férfi, akár nő)? Na meg mi van akkor, ha netes ismerkedés során az egyik ilyen személlyel annyira jól kijöttök, hogy talit szerveztek és jobban be fog jönni a párodnál? Még ha nem is megcsalás, de ez már nem jó és akkor nem biztos, hogy eléggé erős az az állított kötelék közted és a párod között. Remélem így már érted kérdező.
10/13 anonim válasza:
Kérdező, én megértelek, ugyanilyen helyzetben vagyok. De élőben is szívesen beszélgetek félig idegen emberekkel is. És boldog kapcsolatban vagyok, szerelmes vagyok, akár most összeházasodnék vele. Eszembe sem jutna megcsalni. Ez csak beszélgetés. Barátaim is vannak. Mindkét nemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!