Munkáltatók miért vesznek fel maguknakvaló introvertált morcis embereket olyan helyekre pl bolt ahol emberekkel kell foglalkozni és komonikálni?
Figyelt kérdés
sok helyen már ha szól az ember az eladóhoz az elmenekül előle vagy forgassa a szemét meg tőmondatokba válaszol semmi kedvesség vagy beszélgetni a vevővel2022. dec. 17. 18:28
2/12 anonim válasza:
Egyreszt orulnek, ha talalnak embert, masreszt meg huzz le csak 1 evet mondjuk szarer-hugyer’ a kereskedelemben, aztan meglatod, hogy miert lesznek “morcik” az eladok :D
En nem varom el, hogy a seggemet nyaljak a boltban. Bemegyek-vasarolok-kimegyek. A tobbit leszarom.
Tedd te is ezt es szebb lesz az eleted :)
3/12 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért hasznalod az "introvertált" szót negatív jelzőként. Attól, hogy valaki nem extrovertált, még nem lesz automatikusan magának való és mogorva :D
4/12 anonim válasza:
komonikálni.... forgassa..... tőmondatokba....
Ajjaj...! :-D
5/12 anonim válasza:
Annyi pénzért, amennyit egy-egy eladónak kínálnak, nem lehet válogatni a jelentkezők között.
6/12 anonim válasza:
az eladónak nem dolga beszélgetni a vevővel, persze ha a vevő segítséget kér, vagy a termékekkel kapcsolatban kérdése van, arra választ kell adnia, de a pénztárnál nem kell leállnia beszélgetni a vevővel, arról érdeklődve, hogy épp a kedves vevő milyen egészségügyi gondokkal küzd
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, melyik lehet rosszabb?
Eladónak lenni, vagy nyelvtan tanárnak?
8/12 anonim válasza:
Az eladóknak nincs a munkaköri leírásában, hogy beszélgetni kell a vásárlókkal. Nyilván válaszolnia kell a feltett kérdésekre, segítenie a vevőnek, de nem azért van ott, hogy téged szórakoztasson. Sosem értettem azokat, akik látszólag beszélgetni járnak a boltba, és nem vásárolni! Ez a hely nem arra való. Beszélgess a barátaiddal, rokonaiddal, ha unatkozol!
9/12 anonim válasza:
Nem egy bunkó eladóval találkoztam már,de ha te beszélgetni szeretnél velük,akkor ne csodálkozz,hogy forgatják a szemüket.
10/12 NTBS válasza:
Ennyi pénzért, ilyen embereket kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!