A németek lenézik, utálják a magyarokat?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 21:22
1/16 anonim válasza:
Van aki igen és van aki nem.
Ember és tartomány függő.
2/16 anonim válasza:
Bárki utálhat bárkit,általánosítani nem lehet.Nyilván a sok bevándorlónak nem mindegyik örül legyen az török(velük van tele Német),legyen az arab,román,magyar vagy bármilyen nemzetiségű.Sokan kimennek a csládtámogatások miatt pl.ezek a sötét bőrűek előszeretettel és kapnak lakást,segélyt a gyerekek miatt.
3/16 anonim válasza:
Na most a németek? Az előbb még angolok voltak.
4/16 anonim válasza:
jajjistenem... megint az általánosító ostobenkózás....
5/16 anonim válasza:
Utálni nem utálják, csak épp úgy tekintenek rájuk, mint egy ló hátán ill. sátorban élő népre, ahol még tévé sincs.
6/16 anonim válasza:
szerintem nem. ha en mondtam hogy magyar vagyok mindig azt hallottam, de szep orszag, budapest wow, balaton de jo, szep nok, jo kaja..
sosem ereztem hogy hatranyom lenne ha valahol azt mondom magyar vagyok. SOT inkabb pozitiv volt mindig.
nemetorszagban eltem 12 evet , bescben elek 8 eve
7/16 anonim válasza:
Kb úgy mint te az ide bevándorló külföldiekre, legyen az ukrán,román,bolgár,török, szerb,koreai, japán, afrikai stb..
8/16 anonim válasza:
Nyugati !tartományban! élve folyamatos pozitív visszajelzéseket tapasztalok és sokan közülük irigykednek ránk amiért van egy orbánunk.Félreértés ne essék, apolitikus vagyok, de kétségtelen tény, hogy sikerült a mai kormánynak a jobber nyugati emberek lelki húrjait megpengetni.
10/16 anonim válasza:
Ők senkit sem birnak csak a saját fajtájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!