Cater kérdése:
Lányok, nők (18+)! Ti mit reagálnátok rá az utcán egy ismeretlen férfi hangosan azt mondaná nektek hogy pl."Hü de szép vagy,, istenem de gyönyörű vagy stb.. ??Mindenféle közlekedési szándék nélkül csak úgy, mert néha az ember úgy szívesen kimondáná.
Figyelt kérdés
40+F2022. dec. 12. 17:13
21/22 anonim válasza:
Hát mondjuk úgy hogy nem teljesen normális. Továbbra sem értem hogy mi a fenéért kell neked ezt hangosan közölnöd az emberekkel vagy saját magaddal, miért nem lehet csak gondolni és kész.
22/22 anonim válasza:
Nem egyszer kaptam ilyen megjegyzéseket az utcán, és mindig kellemetlenül éreztem magam, hiába címezték a mondandójukat bókként. A sulink körül dolgozó munkásoknak nagy szokásuk ez még, és kifejezetten megszégyenítve érzem magam egy-egy elbődülésük után. Nem is reagálok rá, csak megyek tovább, vagy, ha érzem, hogy nagyon bámulnak, átmegyek az út túloldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!