Telet vagy a nyarat szeretitek jobban?
Privi kérdésre itt reagálva:
én azért az őszt, mert akkor már nincs olyan meleg, de még hideg sincs.
Kellemes az idő. Nekem pont jó!
Gyönyörűek a fák - nem kopárak, mint tavasszal!
Szép színesek a levelek. Szeretek az avarban sétálni.
Elmúlás, melankolikus hangulat...
Kevesebb a turista, elmúltak a nagy bulik, nagy szúnyogcsípések, nagy izzadások, megkezdődött a suli és kevesebb ember van a kirándulóhelyeken is.
Meg nem szeretem a félpucér emberek látványát, szóval végre van ruha mindenkin és nemsokára beköszönt a tél a legszebb ünneppel, ami a karácsony.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
De minden évszaknak meg vannak a maga szépségei.
Nyáron sok a finom gyümölcs-zöldség.
Télen meg ott a szépen hulló hó és a karácsony.
Viszont a mai rezsiárak mellett jobb az ősz, amíg nem kell fűteni! :)
Én a középút híve vagyok és jó a 18-20-22 fok max.
Privát kérdésre válaszolva azért a telet ha már mindenképp választani kellett mert nincs az a döglesztő trópusi hőség amitől a közérzetem rottyon van.Nagyon izzadós vagyok ez is egy probléma és állandóan tusolnom kell vagy undorítónak érzem magam.Másik dolog meg az hogy aludni is rosszul alszom mikor meleg van és felébredek egy éjszaka alatt sokszor.Klíma van de egésznap nem mehet mert nem egészséges,szememet piszkálja egy idő után másodrészben nem akarok ugyanannyi áramot fizetni mint télen mert nem vagyok milliomos.Mivel nem tudom magam kipihenni magam éjszaka így egész nap nyúzott vagyok és hisztis olykor-olykor.
Télen viszont az éjszakákat végig alszom és kipihent vagyok hiszti nélkül pedig nyári gyerek vagyok csak régen még nem voltak ilyen forró nyarak és a hőség nem tartott hetekig,ez a különbség.
Szeretek betakarózva aludni mert az nyugtat de nyáron ez nem túl jó ötlet mert szakad rólam a víz és arra ébredek hogy folyik a nyakamon a víz.
Nem vagyok elhízva sem,öreg sem még sem nekem való a nyár már.
Inkább szeretek kicsit fázni mint megfőni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!