Szerintetek meg kene tiltani a ronda paroknak, hogy sajat gyermekuk legyen?
Nem tudom melyik kategoriaba kellett volna irnom. De azert ehhez is kapcsolodik rendesen.
Ne legyunk alszentek! Ma mar a kulso alapvetoen meghatarozza az emberek eletet. Sokkal jobban, mint korabban. Errol szamos reszletes tanulmany van. Ezekre most nem ternek ki. Az is igaz, hogy egyre kevesebb a ronda ember. L Hiszen a csunya emberek tobbsegenek nincsen parkapcsolata, de ha meg is osszejon neki, akkor nem valallnak gyereket. Azonban vannak olyan szulok, akik rondasaguk (ebbe persze beletartozik a magassag, vagy akar a kulonfele betegsegekbol szarmazo kulso rendellennessegek) ellenere meg is vallalnak.
En ugy gondolom hogy a gyermeket ezzel halalra itelik a mai vilagban.
Nagy valoszinuseggel ez az ember az egesz eleteben sulyos depresszioval fog kuzdeni es duhos lesz mindenkire. Az lehet, hogy radikalizalodni fog es masokat bantani. Vajon bolcs dolog egy ilyet letrehozni?
Nő. írta is hogy 150 centi körüli, szóval csak nő lehet.
Rengeteg alacsony fickó van kérdező, bőven tudsz közülük válogatni.
33 éves férfi vagyok és nagyon ronda. Pont ezért mondom, hogy jó lenne megtiltani a ronda pároknak, hogy ne vállalhassanak gyereket. Én is végigszenvedem az egész életemet a külsőm miatt.
A génmanipulációt én is támogatnám.
84-es
Ne keverd össze az idősödést a rondasággal.
85-os
Azert kell megtiltani, mert gyermekkinzasnak tartom, ha egy ronda gyereket hoznak létre egy olyan világban ahol csak a szépeknek van esélyük bármire is.
86, Kérdező
De a logikád ott elbukott, hogy szerinted a rondáknak nincs esélye semmihez, miközben a gyerekcisnáláshoz a zkell, hogy becsajozz, tehát sikert kell elérni.
Ha a rondaság egyenlő a sikertelenséggel, de a gyerekcisnáláshoz siker kell... akkor logikusan nem lehetséges az, hogy a rondák szaporodjanak...
..de valahogy mégis megteszik... nem lehet, hogy cska te vagy lúzer?
86: már számtalan kérdést kiírtál erről, de még sose tettél be illusztrációként fényképet, hogy milyen az a "ronda". Nem a te fényképedet kérem, hanem a netről szedj le valamit... aki szerinted hozzád hasonlóan ronda.
Amúgy pedig rengeteg csúnya (NEM ronda) ember abszolút tehetséges, és boldog családja van...
A kérdező egy lúzer, és önigazolásokat gyárt, hogy a külseje miatt sikertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!