Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek meg kene tiltani...

Szerintetek meg kene tiltani a ronda paroknak, hogy sajat gyermekuk legyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategoriaba kellett volna irnom. De azert ehhez is kapcsolodik rendesen.

Ne legyunk alszentek! Ma mar a kulso alapvetoen meghatarozza az emberek eletet. Sokkal jobban, mint korabban. Errol szamos reszletes tanulmany van. Ezekre most nem ternek ki. Az is igaz, hogy egyre kevesebb a ronda ember. L Hiszen a csunya emberek tobbsegenek nincsen parkapcsolata, de ha meg is osszejon neki, akkor nem valallnak gyereket. Azonban vannak olyan szulok, akik rondasaguk (ebbe persze beletartozik a magassag, vagy akar a kulonfele betegsegekbol szarmazo kulso rendellennessegek) ellenere meg is vallalnak.

En ugy gondolom hogy a gyermeket ezzel halalra itelik a mai vilagban.

Nagy valoszinuseggel ez az ember az egesz eleteben sulyos depresszioval fog kuzdeni es duhos lesz mindenkire. Az lehet, hogy radikalizalodni fog es masokat bantani. Vajon bolcs dolog egy ilyet letrehozni?

2022. dec. 11. 16:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/117 A kérdező kommentje:

Nem incelkedés van, csak annyi, hogy el kéne végre ismerni, hogy vannak szép embrek és vannak ronda emberek. Bármennyire hihetetlen vannak ronda nők és ronda férfiak is. Itt természetesen a rondaságnak nem azt tekintem, hogy van egy pattanás az arcán vagy hogy rosszúl áll a haja.

De ha mindenkinek más a szép, akkor hogyan lehetnek egyáltalán szépségkirálynők? Hogyan létezhet szépségipar? Vagy miért van annyi plasztikai műtét?

2022. dec. 11. 18:55
 22/117 anonim ***** válasza:
58%

Te direkt csinálod ez, igaz?

Mert ha nem, és komolyan gondolod, akkor nem elsősorban a magasságod miatt nincs csajod.

(Mivel a szépség nem egzakt dolog ezért a szépségkirálynőket sem egzakt mérőszámok alapján választják)

2022. dec. 11. 18:59
 23/117 anonim ***** válasza:
92%
#22: evek óta itt nyíg... előtte meg az NLC fórumon sirankozott. es nem kepes felfogni hogy nem a magassaga miatt nincs nője. Hanem azert mert egy besavanyodott önsajnáló.
2022. dec. 11. 19:03
 24/117 anonim ***** válasza:
56%

Girbe gurbak a fogaim. Nem lehet oket kiegyenliteni, elfogadtam. Sportba menekultem, kepeztem magamat, letettem egy diplomat, jo munkam lett, gyonyoru baratnom.. pedig a noknel a fog egy kenyes dolog. Ne tudd meg, hogy mennyi bantast es elutasitast kaptam emiatt. Ez van. Fogadd el magad es javits azon, amin lehet. Amin nem lehet, azon kár pampogni es akarhogy sirsz, akkor sincsen igazad. Ennyi es kesz.

Emberek karok es lab nelkul is boldogan elnek, vannak hires torpe szineszek is, de te sirankozz akkor es fogj mindent erre a "kicsi" tenyezore. Yah es a farkam se nagy, mielott azzal jonnel, hogy biztos emiatt volt sikerem.

2022. dec. 11. 19:05
 25/117 A kérdező kommentje:

22-23-as

Feltételezem nők vagytok mind a ketten.

Kérdezzétek meg magatoktól öszintén, hogy összejönnétek-e valaha is egy 150 centis pasassal és már is rájöttök, hogy mi az igazság.

2022. dec. 11. 19:08
 26/117 A kérdező kommentje:
"Emberek karok es lab nelkul is boldogan elnek" - XD
2022. dec. 11. 19:10
 27/117 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, hogy lehet, hogy a törpenövésű, úgynevezett liliputiaknak is van családjuk, sokan boldogok? Elég sokszor normál magasságú házastársuk van.

Pedig náluk nem 150 cm-ről beszélünk, és a testarányaik is torzulnak.

Nálad a szemléleteddel van baj. Valaki 180 cm-rel is utálná magát, az meg mondjuk arra fogná, hogy mert szeplős az orra.

2022. dec. 11. 19:15
 28/117 anonim ***** válasza:
70%

"Kérdezzétek meg magatoktól öszintén, hogy összejönnétek-e valaha is egy 150 centis pasassal és már is rájöttök, hogy mi az igazság."

Bár nem vagyok a megszólított kommentelők közt, de: senki sem állította, hogy a te magasságod előny az ismerkedésben, sem azt, hogy a nők többségének bejönnek az alacsony férfiak.

Biztosan hátrány az ismerkedésben, ahogy nőnél meg az, ha túl magas, túl kövér, stb. Ez igaz. De attól még nem ezen múlik, hogy társtalan marad-e.

Mondok egy családi példát. Az én bátyám agglegény, soha nem volt (és szerintem nem is lesz) nője, lassan 40 éves. Magas, átlagos testalkatú, teljesen átlagos külsejű férfi. Nincs semmi testi fogyatékossága vagy bármi olyasmi a külsejében, ami elütne az átlagtól. A személyisége, a stílusa és a szociális fóbiái miatt maradt egyedül.

2022. dec. 11. 19:25
 29/117 A kérdező kommentje:

Eddig arrol volt szo hogy a szepseg relativ. Tehat ugyanugy tetszhet valakinek egy 150 centis pasas, mint egy 180 centis. De ez egyszeruen nem igaz.

A ronda emberek legjobb esetben is kenyszerbol vannak egymassal, mert senki masnak nem kellenek. ( vagy csak nagyon-nagyon keveseknek)

De ezek a kapcsolatok nem egeszsegesek es nagyon eroltetettek, hiszen valojaban sosem fognak egymasnak tetszeni, mert az ember erre keptelen. Nem tud ronda emberbe szerelmes lenni.

2022. dec. 11. 19:37
 30/117 anonim ***** válasza:
19%
Hogy egy most eléggé népszerű témát említsek, kérdező, nézd meg a világhálón hányan rajonganak Gomez Addamsért. Tudod, a kis alacsony, a felesége mellkasáig érő, előnytelen hajú, pufók pasiért. Pedig az elméleted szerint rá senki nem kíváncsi, hiszen nem sztereotipikusan vonzó, és alacsony. Na akkor miért rajonganak annyian érte mégis? A személyiségéért, és azért, ahogy a szeretteivel bánik. Mert akár hiszed akár nem, egy kapcsolatban hosszútávon EZ számít. Aki tényleg szerelmes, azt nem fogja érdekelni hogy valaki alacsony, görbe a foga, nagy keretes szemüveget hord, vagy akármi. De ezt te sosem fogod megérteni, legalábbis addig nem, amíg az incel logikádhoz kényszeresen ragaszkodsz.
2022. dec. 11. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!