Elmagyaráznátok, mit jelent az, hogy a negyedik világháborút kövekkel és botokkal fogják vívni?
Figyelt kérdés
Valahogy érzem belül, hogy mit jelent, de szavakkal megfogalmazni nem tudom.2022. dec. 9. 21:24
1/7 anonim válasza:
Azt hogy kiirtjuk az emberi civilizációt a 3.al de meg ebből se fogunk tanulni mert ilyen az emberi természet
2/7 anonim válasza:
amit egy ír, de szerintem csak az első fele. szóval az, hogy akkora pusztítás lesz a harmadik, hogy visszamegy az emberiség a kőkorszakba, mert csak valami kis törzsek maradnak meg. a tanulós részt én nem érzem bele.
3/7 anonim válasza:
A harmadik világháborúban már olyan fejlett fegyvereket vetnek be, hogy majdnem kiirtják az egész bolygót, utána az életben maradt néhány ember a civilizáció lerombolása miatt csak botokkal és kövekkel tud majd harcolni egymás ellen. Azaz visszakerül az emberiség a kőkorszakba. És az is benne van, amit az első ír, hogy nem tanulnak belőle, hanem háborúznak tovább.
4/7 anonim válasza:
"de szavakkal megfogalmazni nem tudom"
Vajon miért érzem úgy, hogy az előzőknek teljesen igaza van?
5/7 anonim válasza:
Hat most gondolj bele, akkora pusztitas lesz, ki fogja alkotni ujra a szamitogepet?
6/7 anonim válasza:
Ha nem lesz annyi értelmes ember, amennyi a világ összes atomerőművét kezelni tudná, beleértve a kiégett fűtőelemeket is, nem lesz senki, aki a botokat és a köveket felvenni tudná. Magyarul mindenki meghal a nukleáris légszennyezéstől.
7/7 anonim válasza:
5-ös. Ki fogja ez az? Szeretném tudni én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!