Ma amikor láttam, hogy valakit elkaptak bliccelni a metró aluljáróban, láttam, hogy két tségbeesett arca volt. Miért volt kétségbe esve?
Na vajon miért volt kétségbeesve, te nagyon egyszerű?
Mondjuk lehet hogy azt sem tudta, mit eszik másnap, és erre a nyakába bxnak egy jókora büntit?
Te tényleg ennyire nem tudsz gondolkozni, vagy pedig pszichopata vagy és képtelen vagy más helyébe képzelni magad?
5 Pedig befelé gyakran állnak, néha meg kifelé. Mikor hogy.
6 Aki nem tud büntetést fizetni az ne hazardírozzon. Uri mulatság az.
#7 Oké, de nem mindig.
Mondom, én rendszeresen a 2-es és a 3-as metróval közlekedem, és az utóbbi pár hónapban EGYSZER SE álltak ott a bejáratnál, a kijáratnál viszont párszor igen. De lehet, hogy ezt csak én fogtam ki így. 🤷♀️
Korábban mindig ott álltak a tetején, és sokszor befelé ÉS kifelé is. Viszont akkor is úgy, hogy lefelé még szinte simán leengedtek, kifelé meg mindenkinek leellenőriztéj az iratait, és pl. mindenkit megbüntettek, akinek nem volt matrica a diákigazolványán, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!