Ez, "riasztó" a tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Amióta kitört a Covid, én azóta maszkot hordok a tömegközlekedésen. Még most, 2022 nyarán is. Ez a többi utasnak mennyire visszataszító/riasztó? (Részben párkapcsolat szerzési szempontból, de nem ez a fő kérdés)2022. júl. 5. 09:40
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem visszataszító/riasztó
Nem, szerintem semmi baj nincs vele
Leszarom
50 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele, pollenallergiások is hordhatnak maszkot, pont szezon van, immunbetegek hordtak covid előtt is maszkot. Aki beszól emiatt, azt meg bunkónak tartom.
2/7 anonim válasza:
Aki úgy gondolja, hordja, engem egyáltalán nem zavar. És mást se kéne, hogy zavarjon :)
3/7 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni, - mert úgy véded meg az egészségedet - amíg ezzel senkinek nem ártasz, - ahogyan te látod jónak! Senki nem fogja feltenni a kezét, hogy megy és befekszik helyetted a halálgyárba, ha összeszedsz valami koterát a jó kis járműnek álcázott koszfészkeken!
4/7 anonim válasza:
Pont leszarom. Jo par emberen lattam mar
5/7 anonim válasza:
Miért írtad ki a korod és azóta hogy nem törölték? Felesleges volt kiírnod mivel 16 alatt úgy se lehetnél itt, a kérdéshez meg alig ha fontos infó.
6/7 anonim válasza:
Kifejezetten előnyös. Így már csak egy napszemcsi, egy baseballsapka és egy kapucnis pulcsi (hűvösebb időben persze), és semmi se látszik a bűn ronda pofámból.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem riasztó.
Nagy tömegben, megyeszékhelyi buszpályán és tömöttebb buszon én is viselem, a mai napig is. Sőt.. igazából a vírus eleje óta. Tavaly voltak, akik feltűnően megbámultak, be is szóltak, de nem vettem magamra, idén már, úgy vettem észre, nem igazán érdekli az embereket, ha más viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!