Mi lehet ez az idegesítő (talán) autó riasztó hang?
Kb. szerda reggel óta hallható egy debreceni lakótelep parkolójából, éjjel-nappal, teljesen véletlenszerűen megszólaló autó riasztó (?), mely már kezd az idegeimre menni. Van, hogy órákig csend van, de olyan is van, hogy 10-12 percenként megszólal, és mindig 5-öt sípol. Egyébként előfordul az is, hogy totál "meghülyül" ez a riasztó, és különféle hanghatásokat játszik le egymás után, de leggyakrabban ez a véletlenszerű 5 db rövid sziréna hanghatás hallható... Itt van róla egy (sajnos gyenge minőségű) hangfelvétel, ám ez élőben sokkal hangosabb és idegesítőbb: [link]
Valakinek van valami ötlete, hogy ezt a hangot mi adhatja ki és miért? Illetve érdemes-e emiatt bejelentést tenni csendháborítás miatt, u.i. például ma reggel is erre a csodás hanghatásra ébredtem fel és néha éjjel is felriaszt...
En is ideges lettem,de jott egy szemet kotoszkodo szomszed. Mindig szolt,h mit zajongunk.
Azota rajottem,h a riaszto egy elegtetel nekem.😂😂
Amugy azota vki leszedte az egesz riasztot vhogy. Nem en voltam. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!