Dettó. Nyilván pólóra vetkőzök amint felszállok a vonatra, de így is meggyulladok, és úgy érek be dolgozni hogy folyik rajtam a víz. Nyáron meg kora reggel kellemes az idő, vékony ruhában vagyok, a vonaton megy a légkondi, nem izzad meg az ember.
A télben én is azt utáltam mindig, hogy sok helyen befűtenek mint állat, leizzadsz aztán kint a hidegben csurom vizesen beteg is leszel.
Plusz amit nem szeretek az a sötét. Hogy egész nap olyan az idő mintha éppen reggel lenne, aztán 16 előtt le is megy a nap. Nyáron meg este 20-21-ig világos van, sokkal több szabadtéri programot tudok tervezni, akár munka után is szívesebben kimozdulok a természetbe.
Én is jobban szeretem a nyarat. Gyakorlatilag bármilyen melegben jól érzem magam, még a 70 fokos szaunában is, de már 20 fokban 2 pulcsi van rajtam, ha ülök, mínuszokban úgy megyek utcára, hogy minimum 3 réteg aláöltözet, nagykabát, két thermoharisnya a szoknyám alá, meg még két zokni, és így is sárgáskék a talpam a hidegtől, amikor hazaérve végre lerúghatom magamról a 60 réteg ruhát és beülhetek egy kád forró vízbe.
Legalább esne a hó, hogy szép lenne, de nem, takony idő van, hideg és sötét. Szerintem el kell költöznöm, ezen a klímán két és fél boldog hónap jut a magamfajtának az évi 12-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!