Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » T.i is várjátok már a nyarat?...

T.i is várjátok már a nyarat? Én nagyon

Figyelt kérdés

2022. dec. 7. 17:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%
fos akart lenni a fős..
2022. dec. 7. 19:08
 12/24 A kérdező kommentje:

" a párás meleg fős levegőben áll a szmog meg a sok büdös ember szaga terjeng mindenhol ahol kicsit is zárt a tér.. na az meg sokkal jobb mint most a levegő"

Így van!! az ezerszer jobb

2022. dec. 7. 19:10
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
:) akkor szagoljad csak más bepálott seggét ha ennyire szereted
2022. dec. 7. 19:13
 14/24 anonim ***** válasza:
49%

13 Ez jó volt.Pacsi:)

Főleg mikor igénytelen az illető és nem szeret fürdeni hú de kellemes illata van a tömött buszon.Deo sprayt nem mindenki ismeri tudod meg a tusolást sem:D Nincs a bepállott lyukszi és zacsi illetve nunci illatánál jobb.Jobb mint a Mugler parfümök :DDD

2022. dec. 7. 19:17
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

Én összességében elvagyok minden időjárásban.

Tény, természetjárás szempontjából jobban szeretem a meleget, mint a hideg időt. Simán túrázom 40+ fokban is, de jobban szeretem a napos időt, szép kilátásokat. Persze megvan az alvó természet szépsége is.

A nyár nekem nem vészes, autóban van klíma, otthon van klíma, munkahelyen is többnyire van klíma, szóval elvagyok.

2022. dec. 7. 19:26
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Igen... alig várom hogy ne kelljen 2 pulcsit hordanom magammal meg + nadragot hogy kint ne fagyjak meg
2022. dec. 7. 21:12
 17/24 anonim ***** válasza:
57%
#13 nem tudom, de én jobban leizzadok akkor amikor feloltozom normalisan hogy kint ne fagyjak meg aztan felszallok a vonatra ahol 40 fok van....nyáron legalább fel tudok ugy oltozni hogy egesz nap ne izzadjak le a ruhaim miatt
2022. dec. 7. 21:15
 18/24 anonim ***** válasza:
26%
:) te bajod. Mondjuk én ha felszállok egy vonatra vagy bemegyek valahova lehúzom a kabátomat vagy a cipzárt, ha olyan a helyzet. Nem izzadok feleslegesen ha nem muszáj, de mostanában nyáron azért elég nagy szopás ha az ember mondjuk nem vízparton vagy kozeleben lakik hanem egy sima proszto lakótelepi panelban. Amúgy nekünk is van klimank, nyomjuk is neki mint az állat ha meleg van, de hát azért az sem állapot ami az utóbbi időben volt itt nyaranta.
2022. dec. 7. 21:25
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Ez azért van, mert télen a fázós ribik miatt mindenhol csutkán megy a fűtés.
2022. dec. 7. 22:58
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon! Végre jó idő és sokáig lesz világos ☀
2022. dec. 8. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!