Ha anyuka nem mond semmit a hugomról, akkor semmi esély megtalálni?
1997-ben született a húgom, egyszer láttam őt még az otthonban meglátogattuk a Nagyszuleimmel. Kicsi volt még, egy uvegajton keresztül nevetgélt, ütögette a kis kezével az ajtót, annyira édes és vidám volt. A mai napig előttem van.
Anya semmit nem mond róla, vagy azt mondja, hogy nincs semmi papír , vagy azt, hogy elégett (apám felgyújtotta a lakast, ahol laktunk). Azt sem tudom titkos örökbefogadás volt-e. Egyedül talán azt a helyet tudom ahol volt csecsemootthonban, mert valószínűleg én is ott voltam, de ez sem biztos. Egyedül azt a nevet tudom tutira, amit adott neki anyám.
Nincs nap, hogy ne jutna eszembe, annyira szeretném tudni, hogy jó élete van, azt, hogy szeretve volt/van, de így semmi esély rá.
Szerintetek merre lehetne menni? Vagy hagyni kéne?
Ha zárt örökbefogadás volt, akkor semmilyen információt nem kapsz róla - ilyenkor a kapcsolattartást az örökbeadott kezdeményezheti.
Amennyiben nyílt, akkor eleve tudnod kéne róla, hiszen abban az esetben anyukádnak is lett volna láthatási joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!