Lányok, kinek akartok annyira tetszeni hogy szinte soha nem léptek ki smink nélkül az utcára?
Figyelt kérdés
Kinek akartok vele imponálni?2022. dec. 6. 15:58
11/14 anonim válasza:
Magamnak, de nem ezer kiló sminket kell elképzelni.
A szemem karikás, arra használok korrektort, plusz egy szemspirált teszek fel, mert szebbnek látom úgy a tekintetem. Ennyi.
Télen + ajakápoló.
12/14 anonim válasza:
Plusz vendéglátásban, ügyfelezésnél sajnos sok munkahely megkövetel egy alap sminket - ami lehet tényleg nagyon visszafogott, de én dolgolztam olyan helyen, ahol szemceruza, szemhéjfesték és rúzs volt az alap.
Hmmm, elég gyorsan otthagytam, mert ez nem én vagyok.
14/14 anonim válasza:
Csak magamnak.
Herótom van a sok egocentrikus hülyétől, aki feltételezi, hogy azért csinálok bármit a külsőmmel, hogy bezsebeljek valamilyen retardált "bókot" egy kiéhezett jöttmenttől, aki méhkasba is bedugná a farkát, ha nem csípnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!