Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, kinek akartok annyira...

Lányok, kinek akartok annyira tetszeni hogy szinte soha nem léptek ki smink nélkül az utcára?

Figyelt kérdés
Kinek akartok vele imponálni?

2022. dec. 6. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Magamnak, de nem ezer kiló sminket kell elképzelni.

A szemem karikás, arra használok korrektort, plusz egy szemspirált teszek fel, mert szebbnek látom úgy a tekintetem. Ennyi.

Télen + ajakápoló.

2022. dec. 7. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Plusz vendéglátásban, ügyfelezésnél sajnos sok munkahely megkövetel egy alap sminket - ami lehet tényleg nagyon visszafogott, de én dolgolztam olyan helyen, ahol szemceruza, szemhéjfesték és rúzs volt az alap.

Hmmm, elég gyorsan otthagytam, mert ez nem én vagyok.

2022. dec. 7. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Magamnak
2022. dec. 7. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak magamnak.

Herótom van a sok egocentrikus hülyétől, aki feltételezi, hogy azért csinálok bármit a külsőmmel, hogy bezsebeljek valamilyen retardált "bókot" egy kiéhezett jöttmenttől, aki méhkasba is bedugná a farkát, ha nem csípnék össze.

2022. dec. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!