Lányok, kinek akartok annyira tetszeni hogy szinte soha nem léptek ki smink nélkül az utcára?
Nem minden nő azért sminkel mert tetszeni akar másoknak hanem azért mert úgy érzi magát jól és megszokás miatt is lehet.Sokan nyilván a férfiaknak akarnak tetszeni de sokan egyáltalán nem azért használnak sminktermékeket.
Én nem sminkelek már de nekem elég aknés volt a bőröm annak idején és én ezért sminkeltem de már elmúlt és így már nem kell,a többi kozmetikumtól pedig mindig vagy a szemem könnyezett vagy elfolyt de valami mindig volt,a vízálló sminkek nehezen leszedhetők azokkal az a baj úgyhogy így le is szoktam erről és nem is tudok olyan szépen sminkelni sem sajnos.
Sokan bőrhibák miatt is sminkelnek mert sokat javít az önbizalmon ha nem látszik annyira az a probléma.
Magamnak. Főleg, hogy az emberek többségének nem is szokott tetszeni a sminkem :D
Egyébként simán kimegyek smink nélkül az utcára, de ha van hozzá kedvem és nem edzeni megyek, akkor szívesebben csinálom meg a sminket, nekem az a rituálém része, ahogy rákészülök a dolgokra. Utálom a tömeget, a közlekedést, nem szeretek emberek közé menni. A sminkelés pedig még egy gyerekkoromból megmaradt ilyen rituálé amikor fellépések előtt sminkeltek, mindig az volt az a pont, ahol elengedtem a lámpalázat és lélekben felkészültem rá, hogy na ez most élesben lesz. A mai napig megnyugtat a sminkelés, szerintem emiatt az emlék miatt, felkészülök vele a továbbiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!