Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, kinek akartok annyira...

Lányok, kinek akartok annyira tetszeni hogy szinte soha nem léptek ki smink nélkül az utcára?

Figyelt kérdés
Kinek akartok vele imponálni?

2022. dec. 6. 15:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Van olyan ismerősöm, aki smink nélkül jár lány.
2022. dec. 6. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Én senkinek éppen ezért nem is sminkelek
2022. dec. 6. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem minden nő azért sminkel mert tetszeni akar másoknak hanem azért mert úgy érzi magát jól és megszokás miatt is lehet.Sokan nyilván a férfiaknak akarnak tetszeni de sokan egyáltalán nem azért használnak sminktermékeket.

Én nem sminkelek már de nekem elég aknés volt a bőröm annak idején és én ezért sminkeltem de már elmúlt és így már nem kell,a többi kozmetikumtól pedig mindig vagy a szemem könnyezett vagy elfolyt de valami mindig volt,a vízálló sminkek nehezen leszedhetők azokkal az a baj úgyhogy így le is szoktam erről és nem is tudok olyan szépen sminkelni sem sajnos.

Sokan bőrhibák miatt is sminkelnek mert sokat javít az önbizalmon ha nem látszik annyira az a probléma.

2022. dec. 6. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Magamnak.
2022. dec. 6. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Valamennyire mindenkinek, de ez szerintem nem bűn, hogy próbálok esztétikus lenni. Te sem mész az utcára koszos szakadt cuccban, gondolom.
2022. dec. 6. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Leginkább magamnak szeretek szép lenni. Meg persze mindenkinek is jó érzés igényesen megjelenni valahol. Meg annyira alapvető dolog nekem anyától is láttam kislány korom óta, hogy sminkel és ad magára. Meg nem mellesleg élvezem is. A sminkelést, az öltözködést, a ruhákat, a körmöket. Talán nem is meglepő, hogy a szépségiparban kötöttem ki én is :)
2022. dec. 6. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Magamnak. Magasról le**** hogy az utcán szembe jövő idegeneknek, akik 3 mp-t látnak belőlem (abból is annyit érzékelnek a telefonjuk felett bambán bámulva, hogy "ember, kerülni kell"), tetszik-e a látvány.
2022. dec. 6. 16:37
 8/14 Metionin ***** válasza:
97%

Magamnak. Főleg, hogy az emberek többségének nem is szokott tetszeni a sminkem :D

Egyébként simán kimegyek smink nélkül az utcára, de ha van hozzá kedvem és nem edzeni megyek, akkor szívesebben csinálom meg a sminket, nekem az a rituálém része, ahogy rákészülök a dolgokra. Utálom a tömeget, a közlekedést, nem szeretek emberek közé menni. A sminkelés pedig még egy gyerekkoromból megmaradt ilyen rituálé amikor fellépések előtt sminkeltek, mindig az volt az a pont, ahol elengedtem a lámpalázat és lélekben felkészültem rá, hogy na ez most élesben lesz. A mai napig megnyugtat a sminkelés, szerintem emiatt az emlék miatt, felkészülök vele a továbbiakra.

2022. dec. 6. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Magamnak.
2022. dec. 6. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
szerencsére akivel ismerkedek lány, egyáltalán nem sminkel, én ezt pedig ki is emeltem neki, mint pozitív tulajdonság, viszont egy ismerősöm valóban nem szeret kijárni az utcára smink nélkül, valószínűleg ő is csak a saját kedvéért csinálja
2022. dec. 6. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!