Rátok hogyan hat a délutáni alvás?
Én régen el nem tudtam képzelni. Anyukám háztartásbeli volt, és ebéd után mindig aludt egyet. Én meg néztem, minek .
Kb 3 éve bejött a home office . Azóta kb at fordultam. Előtte mondjuk esély se volt erre. Mostanában 7 kor kezdek, del-2 között sikerül ebédelni, de utána, muszáj picit szunditanom, hiába iszom kvt is. Mintha muszáj lenne. Nem nagy szundi, fel- egy óra maximum, utóbbi is ritkán, de nagyon kell. Utána persze egy óra, mire magamhoz terek rendesen , nekem is sok víz kell , és fele olyan sem vagyok, mint reggel.
Ja és azóta este 10kor már simán aludnek :D pár éve ezt se tudtam elképzelni .
Hát, roggyant immunrendszerrel igényleg a DU alvást, de ez nagyon nem jó, amióta meg mindenféle immunerősítőt szedek, még éjszaka is alig alszom.
Na ez se jó. :(
Megoldás: fiatalként kellett volna odafigyelnem az egészséges életmódra.
Számomra ez elképzelhetetlen.
Régebben amikor csináltam ilyet akkor mindig ébredés után annyira szar volt a közérzetem, hogy jobbnak éreztem azt ha nem alszom.
Persze ha nagyon korán kelek és dolgozom akkor előfordulnak a déli kávé után mikroalvások de nem nagyon hagyom magam mély álomba szenderülni.
Rám jól hat, de mondjuk én 2-2,5 órát alszom, amikor szükségem van rá. Mondjuk átlagban olyan 2 hétben egyszer.
Utána mindig kipihent vagyok. A fél- egy órás alvás nekem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!