Szerintetek ciki a délutáni alvás nagyobbaknál?
Az egyik barátom szerint egő, hogyha valaki 14-15 éves korában ledől aludni délután, mondjuk 2 órára.
Csak szerintem teljesen normális ez a pihenő? :D
Abszolúte nem! Egy tinédzsernél pedig, akinek a teste-lelke éppen erősen le van kötve mindennel (növekedés, testi érés, hormonok, pszichés érés stb.), szinte erősen ajánlott.
A kedves haverodnak mondd meg, hogy keresse meg a Wikin a szieszta kifejezést. :)
Fáradt embenél SOHA nem ciki a pihenés. Én már felnőtt vagyok, de ha nagyon kimerülök, bizony szoktam délután aludni, amikor tehetem.
Nem az, ha fáradt az ember semmilyen korban sem.
Ha csupán lustaságból teszi akkor az fölösleges..
Szép napot, jó pihenést :)
Sosem ciki. Aki fáradt, pihenjen, nem? Én amikor kezdtem a középsulit, és az ingázás miatt sokkal korábban kellett kelnem, gyakran volt 8 órám, állandóan fáradt voltam, bizony ebéd után mindig lefeküdtem aludni.
De hogy égő lenne? Micsoda baromság.
Oviban utáltam, így kb. 25 évvel utána már szívesen lepihennék délután. :) De még egyetemen is szívesen cseréltem volna. :D
Szóval nem, nem égő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!