Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, miért útáljátok és...

Lányok, miért útáljátok és nevezitek incelnek egyes férfiakat?

Figyelt kérdés
A nők rengetegszer használják az incel jelzőt férfiakra, és bántsák, megszégyenítik őket. Mi ennek az oka, és mit tehetnek ezek a férfiak annak érdekében hogy a nők pozitív véleménnyel legyenek róluk, és felnézzenek rájuk?

2022. dec. 5. 20:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17, tanulj meg olvasni. Azt kértem, hogy mutass ilyen külsejű emberekről képet. Mert egyszerűen nem tudom elképzelni. De szívesen hiszek neked, ha valamivel tudod bizonyítani az állításodat, mert az amit én láttam eddig életemben, nem bizonyította.
2022. dec. 9. 08:51
 22/28 A kérdező kommentje:
18-as, az oké hogy lehetne barátnője de milyen? Minden férfi átlag feletti csajt akar.
2022. dec. 9. 14:31
 23/28 anonim ***** válasza:

22, azt állítod, hogy a férfiak pontosan ugynaúgy járnak el a nőkkel szemben, ahogy a nők a férfiakkal szemben?

Akkor miért is kell megvetni a nőket azért, mert olyan pasit akarnak, aki tetszik nekik?

2022. dec. 9. 14:36
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nő, szóval én nem tudom hogy a nők hogy járnak el a férfiakkal szemben, de ahogy én tudom a nők sokkal inkább hajlandóak lejjebb adni külső terén mint a férfiak, ha a belső szimpatikus. Nem tudom mennyire van igazam, de szerintem ez így van.
2022. dec. 9. 14:42
 25/28 anonim ***** válasza:
8%

24-es

Teljesen kizart dolog. Lehet hogy regebben is volt, de ma mar biztos nem. A noknek sokkal fontosabb a kulso, mint a ferfiaknak. Ami egyebkent meglepo, de tenyleg igy van.

2022. dec. 9. 15:11
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
25, ezt úgy állítod, mintha a véleményeden kívül bármivel alá tudnád támasztani...
2022. dec. 9. 15:18
 27/28 A kérdező kommentje:
24: neked is lehet szép barátnőd ha összeszeded magad.
2022. dec. 9. 16:15
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a nőknek fontosabb a biztos anyagi háttér, illetve hogy a férfi valami híresség vagy ilyesmi legyen. A külső az másodlagos. Meg legyen a pali vicces, megértő, barátságos, gondoskodó, hűséges, stb. Mondjuk néha az kell nekik, ha veri őket, ha megalázza, ha tárgyként kezeli.

A férfiak azért hajlamosabbak tárgyiasítani a nőket, így inkább a külsőségekre mennek. Legyen nagy melle, - feneke, szép arca. Szóval az a tipikusan dögös nő. És kb ennyi. A belső nem olyan fontos. Ezért olyan népszerűek az idióta szőke nők a férfiaknál. Az ilyeneket nem nagyon akarják elvenni, csak jól megb.szni.

Persze ezek sem mindenkire igazak.

2022. dec. 15. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!