Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Utáljátok ha egy üzenetre a...

Utáljátok ha egy üzenetre a másik csak egy like-ot küld?

Figyelt kérdés

Írtok valamilyen üzenetet,erre fel a másik csak egy Like-ot küld. Én rohadtul utálom.

Ti hogy vagytok ezzel?

2022. jan. 4. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Mármint kérdésre?
2022. jan. 4. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ, milyen üzenet.

Ha írok neki egy hosszú történetet, vagy egy kérdést hogy "melyik étterembe mennél el hétvégén", akkor bosszant.

Ha csak annyit írok, neki, hogy "a 4-es vonattal megyek", vagy "Juci, kérlek küldd el az xy excelt", akkor teljesen oké, az ilyen üzenetekre én is ennyit szoktam válaszolni.

2022. jan. 4. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
👍👍
2022. jan. 4. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Küldtem kettőt így már jobb?
2022. jan. 4. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 2-eshez. Vannak olyan rövid üzenetek, amik nem igényelnek szöveges választ, és simán elég egy like, amivel azt jelzed, hogy tudomásul vetted, oké, stb.

Pl. ha én teszek valakinek egy szívességet, és küld egy üzenetet, ami annyit tartalmaz, hogy "nagyon köszönöm", akkor arra én csak egy sima like-al szoktam válaszolni, és szerintem ez teljesen ok.

2022. jan. 4. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Elég szánalmas, hogy erre bevágod a durcit. Mégis mit akarsz? Hogy novella méretű választ pötyögjenek vissza? Nem mindenkinek van rá ideje.
2022. jan. 4. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennek jelentése van,amit nyilván nem mindenki tud. "Tudomásul vettem és részemről vége a beszélgetésnek" Tehát ha ilyet kapsz,nem írj tovább.
2022. jan. 5. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!