Vendéglátásban dolgozók,ti is utáljátok a vendégeket?
Figyelt kérdés
Kezd lelkiismeretfurdalásom lenni,amiért gyűlölöm az embereket. Vagy ez normális? A sok idióta vendég miatt már mindenkit megutáltam.2022. aug. 7. 11:31
1/11 anonim válasza:
Nem. Akkor nem szabadna neked vendéglátózni, mert elveszed a helyet azoktól, akik szeretik az embereket!
2/11 Katona Dius válasza:
Én nem vendéglátásban, de ügyfelekkel dolgoztam sokáig. Addig sem szerettem különösebben az embereket,de ott elérték,hogy még kevésbé szeressem őket. Nem volt érte lelkiismeret furdalásom soha. Nem azt mondom,hogy akit meglátok,azt leköpöm,de nem vagyok kedves olyanokkal,akit nem nagyon ismerek,inkább tisztes távolságtartással kezelem mindenkit. Ha megismerem jobban, és szimpatikus,akkor persze kedvesebb vagyok vele.
3/11 anonim válasza:
Van egyáltalán olyan, aki szeret vendéglátózni? Főleg 20 éves nőként elviselni a pasik flörtölését minden nap.
4/11 anonim válasza:
3: én azt gondolom, hogy aki nem akarja, hogy megbsszák, az ne álljon kvának!
Aki utálja az embereket, az ne foglalkozzon emberekkel, mert nem tud jó munkát végezni és csak azt éri el, hogy azok az emberek is utálkozni fognak, akik addig nem.
Minőségi kiszolgálást nem lehet végezni embereknek embergyűlölettel.
Tanuljon más szakmát, ahol nem kell emberekkel foglalkozni!
5/11 A kérdező kommentje:
Nem mutatom,hogy utálom őket. Ez belül van. Nem ez a szakmám. Ilyen munkát sikerült találnom.
2022. aug. 7. 11:47
6/11 anonim válasza:
5: hiába nem mutatod, az emberek megérzik úgy is. Szerintem keress mást, hátha találsz olyat, amit nem kell belső gyűlölettel végezned.
7/11 anonim válasza:
Nagyon sokan megérzik. Én pl, ha el kezdek beszélni valakivel,(bármilyen ügyben), azonnal érzem a kisugárzását. Ha esetleg kedvesen beszél, de valójában antipatikus vagyok neki, azt is. Mondjuk, én nagyon sok mindent megérzek alapból is, és megérzéseim 99 %-a eddig bejött. (Idős ember vagyok)
8/11 anonim válasza:
7: én nem vagyok idős annyira, de én is így vagyok ezzel: érzem. És nem jó, nem megyek vissza oda többet.
Másrészt a belső gyűlölet felemészt és megbetegít egy idő után, úgyhogy szerintem muszáj lesz váltania a kérdezőnek, ha lesz rá lehetősége.
9/11 anonim válasza:
Én nem vendéglátóztam, de az én munkám mindig is ügyfelezés volt, leginkább angolul és németül, de magyarul is. Én kedvesen tudok az emberekhez állni, de sokszor belémkötöttek, pedig én csak a munkámat végzem, viszont Én ezeket nem veszem fel, attól még nem utálom a munkámat és nem utáltam meg az embereket a negatív tapasztalataim ellenére sem.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy én felveszem.
2022. aug. 8. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!