Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít ha...

Titeket nem idegesít ha valaki túl sokat nevet, mosolyog?

Figyelt kérdés
Alapvetően szeretem a vidám, vicces, mosolygós embereket, de vannak olyanok, akik nekem túl sok. Olyanokra gondolok aki szinte mindenen nevet, mindenkire mosolyog, mindenkivel túl kedves, kérdés nélkül segít stb. Nekem ez néha vagy őszintétlenségre vagy alacsony önbizalomra utal. Kicsit úgy érzem mintha túlságosan törekedne magáról szimpatikus, kedves imidzset kialakítani. Más is érez ilyet ilyen emberekkel kapcsolatban?

2022. dec. 1. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
38%

De igen.

Viszont a kérdésben említett jellemzők szöges ellentéte is idegesítő tud lenni.

Akik túl "őszinték", akik a trágárságot, alpáriságot összekeverik az őszinteséggel. Alacsony EQ.

Minden egyes alkalommal, minden beszélgetésben, jelentéktelen dolgoknál is használják a trágár, alpári szavakat.

Mert ők aztán igazán őszinték.

Na, az ilyenek kerüljenek! mert hosszabb távon ragadós a szóhasználat, és otthon nem szeretnék így beszélni a családtagokkal!

Ha valakit kedvelek vagy nem kedvelek, azt úgysem tudom elrejteni sem megjátszani, hosszabb távon pláne.

Annyira nem vagyok jó színész (sajnos, pedig bizonyos helyzetekben jól jönne).

Ha valaki próbálja viszonozni a kedvességet, de látszik, hogy nem vevő rá, csak udvarias és jól nevelt, az nem hiszem hogy bűn lenne.

Pl. amikor Luna mond Harry -nek valami olyasmit:

"Gyere apa, Harry most nem akar velünk beszélni, csak jól nevelt és nem mondja."

Nyilván nem küldöm el a halál retkes f.szára, mert próbál kedves lenni. Az még önmagában nem akkora bűn.

2022. dec. 2. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!