Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember miért van ennyire...

Sok ember miért van ennyire ellene a homoszexualitásnak? Most engedélyezték Szingapúrban, hogy kettő pasi lefeküdhet egymással és olyasmiket írnak, hogy lassan nem lesznek heterók.

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 18:21
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
30, Ilyet se hallottam még. 😳 xd
2022. nov. 30. 21:57
 32/40 anonim ***** válasza:
11%

Nem az a bajom, hogy engedélyezik. Én is elfogadom őket, vannak homo ismerőseim. DE. Rohadtul nem bírom amikor minden második bejegyzésben azt látom, hogy konkrétan ünneplik a homoszexuálisokat, meg külön szivárvány zászló van a jelképükre (ami miatt persze nem merem a billentyűzetem szivárványra állítani, nehogy azt higyje valaki, hogy homo vagyok, hiába tetszene úgy).

Tehát nem ítélem el és nem vagyok ellene a homoszexualitásnak, csak ne nyomják már így a képembe mindenhol, mintha azt mondanák, hogy "legyél te is homoszexuális".

Én sem hirdetem, hogy hetero vagyok.

Ez olyan mint a rasszizmus. Amíg nem rasszizmusról beszélsz, addig nem vagy rasszista. A homoszexuálisok azok akik a legjobban megkülönböztetik magukat másoktól, nem mások őket. Jó, valószínűleg sok olyan ember is akad, aki egyből fújong, és kiközösíti ha valaki meleg, de ez az élet más terein is pont ugyanígy van. Rengeteg apró dolog van, amibe bele tudnak kötni az emberek. Most indítsak én is tüntetést, hogy mittudomén, "ne ítéljük el a vékony ajkúakat!"? Mert igen, még anno általános iskolában elég sokszor piszkáltak ezért is...

Nem a homoszexualitással van a probléma, hanem azzal, hogy ilyen nagy felhajtást csinálnak, hogy istenítsük őket, megkülönböztessük őket a többi emberektől. Nem ugyanolyan átlag emberek, mint mindenki más? Csak egy tulajdonságban különböznek, és? Senki sem egyforma.

2022. dec. 1. 15:08
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
"Nem lesznek heterók", mert mindenre is ráerőszakolják a homoszexualitást.
2022. dec. 1. 15:09
 34/40 anonim ***** válasza:
18%
itt valaki lepontozza azokat akiknek nem tetszik a véleménye
2022. dec. 1. 16:00
 35/40 anonim ***** válasza:
84%

Nem, azokat pontozzuk le, akik képtelenek értékelhető érvekkel alátámasztani a véleményüket, ergo az nem hasznos, hiszen csak egy feltevés, nem statisztika, nem tény.

Ha ezt bárki képes megcáfolni, vagyis valós, alátámasztott kritikát fogalmaz meg a homoszexualitás ellen, amely nem csupán személyes véleményen alapszik, akkor én biztosan felpontoznám. Sajnos (vagy sem) én még nem találkoztam olyannal, aki ezt meg tudta volna tenni.

2022. dec. 1. 22:06
 36/40 anonim ***** válasza:
47%
Engem csak az zavar, hogy bekapcsolom a Tv-t, fellépek valamelyik hírportálra, és azt látom, hogy ki hova dugja, kinek mi van, vagy nincs a lába között, hogy hol van meg 50 százalék puna 50 százalék pénisz mellett, mert 100 hozzáértő puna, ugyan olyan rossz mint 100 hozzáértő pénisz, ezért kell 50 hozzánemértő puna/pénisz 50 hozzáértő mellé, csak hogy a nemi arány meglegyen. Meg legyen mindenki sokszínű 1750-ben, mikor jön olyan film, amiben a rabszolgákat fehérek fogják játszani... Szóval nekem ezek unalmasak, és egyenesen idegesítenek. Pont nem érdekel, hogy valaki egy másik ember *eggébe dugja, vagy máshova, mindenki azt csinál amit akar, amíg nem rombolja mások életminőségét. És ez nem rombolja, de az amit fent is írtam, hogy nem lehet lassan úgy filmet néni, hogy ne legyen benne valami ilyen téma.... Unalmas!
2022. dec. 3. 09:28
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

36-os, a hírportálok azt adják le, ami az embereket érdekli. Ezek szerint sokan nézik az ilyen híreket. Melegként mondom, hogy engem ezek 90%-a egyáltalán nem érdekel. Ezen csak a hírportálok tudnak változtatni.

A filmeknél hasonló a helyzet. Ha az embereknek nem tetszene az, ahogy a filmeket jelenleg készítik, akkor nem néznék, és nem érné meg ezentúl is így készíteni azokat. Mégis nézi őket mindenki.

Én is soktam látni esküvői fotókat, kézenfogva sétáló párokat, gyerekes családokat, mégsem az az első gondolatom erről, hogy hova dugják, holott ezek is teljesen egyértelművé teszik azt.

2022. dec. 3. 15:42
 38/40 anonim ***** válasza:
47%
#37 De ez a probléma, hogy ki hova dugja, legalábbis az emberek többségének, évek óta ezen megy a huzavona, és lehet igazad van, ez kell az embereknek, egy kis "szín" az életükbe.
2022. dec. 3. 16:03
 39/40 anonim ***** válasza:
47%

Meccsektől kezdve a "középületek zászlósításáig" mindenhova benyomták már ezt, most pedig kezdődik a rajzfilmek esetén is...

Nincs még egy hátrányos helyzetű csoport, amellyel ennyire foglalkoznának. Pedig vannak súlyos fogyatékossággal élő embertársaink is.

2022. dec. 3. 19:15
 40/40 Felfujhatogyerek ***** válasza:
47%
valahogy soha sem jutott volna eszembe, hogy engedélyt kellene kérném valami hatóságtól ahhoz hogy kielégítsem a haveromat sexuálisan. Tőle megkérdeztem hogy szeretné ? Belement, leszoptam majd meglovagoltam. Jó volt, tobbszor is csináltuk és csinaljuk is de soha az életben nem jutna eszembe, hogy kézen fogva sétáljak vele vagy hogy nyálaskodjak vele. Élvezzük és kész.
2022. dec. 7. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!