Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok ember miért van ennyire...

Sok ember miért van ennyire ellene a homoszexualitásnak? Most engedélyezték Szingapúrban, hogy kettő pasi lefeküdhet egymással és olyasmiket írnak, hogy lassan nem lesznek heterók.

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 18:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nem a melegekkel van a bajom, hanem azzal, hogy nem lehet már egy filmet megnézni anélkül, hogy ne lenne benne homoszexuális transzvesztita fekete affektáló szereplő. Nem mindenki tud azonosulni ezzel az elkorcsosult világgal és épp ezért nem is kéne ezt ennyire ráerőltetni mindenkire.
2022. nov. 30. 19:14
 12/40 A kérdező kommentje:
11, Akkor miért írtad ezt ide le? Nem releváns, hollywood-ot szídd.
2022. nov. 30. 19:18
 13/40 anonim ***** válasza:
15%
tulajdonképpen amit szeretetnek neveznek azt próbálják meg belém önteni,és engem nem érdekel.Konkrétan nem amiatt fogok valakit utálni mert meleg hanem a személyisége miatt.ha emiatt ítélek el nem hetero embert akkor meg rögtön homofób vagyok és fasfej meg rasszista, tehát egy senki.na ez az amit ők szeretetnek neveznek és elfogadásnak.én emiatt szenvedek baski és engem senki nem hallgat meg,senki nem ad nekem egy hónapot,egy hetet,egy napot viszont ami a legszomorúbb:még egy percet se.
2022. nov. 30. 19:20
 14/40 anonim ***** válasza:
18%
#12 de ez a háttere annak is, hogy azt írják, “lassan nem lesznek heterok”. Mert a csapból is a melegek folynak és már nagyon unalmas.
2022. nov. 30. 19:22
 15/40 anonim ***** válasza:
21%
az első szó alapján ítélnek engem el mint heterót pedig nekem nincs senkivel bajom.mások azért utálnak mert nem utálom a melegek.ELÉG!!STOP PRIDE
2022. nov. 30. 19:22
 16/40 anonim ***** válasza:
21%

hírekben: [link]

ki a f@szt érdekel most komolyan

2022. nov. 30. 19:24
 17/40 A kérdező kommentje:

“ #12 de ez a háttere annak is, hogy azt írják, “lassan nem lesznek heterok”. Mert a csapból is a melegek folynak és már nagyon unalmas.”

Lehet, hogy unalmas neked, de ettől nem lesz több homoszexuális (a divat biszexeket ne számítsd bele) és nem fogtok kihalni. Nyugi.

18/40 anonim ***** válasza:
18%
következő: [link]
 19/40 anonim ***** válasza:
29%
itt nem erről van szó hanem arról hogy a kutyát nem érdekli, hogy a bolygó másik oldalán 10000km el arréb ki kivel házasodik
2022. nov. 30. 19:25
 20/40 A kérdező kommentje:
Mandiner. Haha. Provokatív egy oldal, csak hergelésnek posztolnak ennyi LMBT cikket. Pont ilyen embereknek, mint neked, hogy dühötökben rákattintsatok és jobban beinduljon a klikk-forgalom.
2022. nov. 30. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!