Némely emberek miért a lakás túlsó feléről ordibálva szeretnek beszélgetni?
Figyelt kérdés
A családom összes tagjának ez a hóbortja, szerintem meg rohadt idegesítő. Ülnek a szobájukban, én is az enyémben, és simán elkezdik nekem ordítva mesélni a napjukat pl. Ha én nem veszem a fáradtságot, hogy átmenjek, akkor így zajlik le az egész beszélgetés. Mi az isten a jó ebben? Nem igaz, hogy valaki arra se tudja venni a fáradtságot, hogy legalább egy légtérben legyen velem, ha kommunikálni akar, hogy ne kelljen kiordítanom a tüdőmet. Kedvencem mikor ezt úgy csinálják, hogy egyikőnk fürdik, és még inkább nem hallunk semmit. Ha épp valanit csinálnak, emiatt nem tudnak átjönni, akkor meg mondják azt, hogy menjek át, ne ordítozzanak. Vagy csak szerintem nem normális ez?2022. nov. 28. 18:39
1/4 anonim válasza:
Nekik normális, neked nem. Nem kell túlgondolni. Mások vagytok. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Az semmi. Mások meg a kert másik feléből ordibálnak.
És amikor mondom nekik, hogy azért nem kéne tudnia az egész szomszédságnak, hogy miről "beszélgetünk" akkor én vagyok a hülye.
És ha 100x elmondod nekik akkor is direkt csinálják.
3/4 anonim válasza:
Mert bunkók. Én ilyenkor nem szoktam válaszolni, vagy odarohanni, hogy mit parancsol. Majd rájön.
4/4 anonim válasza:
"Ülnek a szobájukban, én is az enyémben, és simán elkezdik nekem ordítva mesélni a napjukat pl. Ha én nem veszem a fáradtságot, hogy átmenjek, akkor így zajlik le az egész beszélgetés. Mi az isten a jó ebben?"
Az, hogy nekik nem kell megmozdulniuk, mert te majd úgyis odamész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!