Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell emiatt állandóan...

Miért kell emiatt állandóan bántani? 25/F

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon sok rosszindulatú megjegyzést kaptam már csak azért, mert kínai vagyok. Egyszer mindennek elhordtak engem úgy, hogy ott voltak tőlem fél méterre. Azt gondolták, hogy nem beszélek magyarul.

Hasonló dolgok történtek, amikor iskolába jártam. A legtöbb ember elkerült, vagy éppen megjegyzéseket tettek rám.

Próbálok nem törődni velük, de elég nehéz, ha ennyi utálatot kapok ilyen gyakorisággal..

2022. nov. 27. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ó, szegénykém! Ez rossz érzés lehet!

Azért bántanak, mert a túlszaporodó és a világot ellepő nép egy képviselőjét látják benned. Erről persze nem tehetsz, még ha a túlnépesedés probléma is (mert hiszen a fogyasztási szerkezet még nagyobb terhet ró a környezetre).

Meg a kínaiak néha önfeláldozó szorgalmát is riválisnak látják sokan, akik nem akarnak belepistulni a munkába. Ezek persze előítéletek.

Amíg másokat gyűlölünk, addig nekünk magunknak nem kell magunkkal és a tetteinkkel számot vetnünk, illetve magunkat, mint csoportot megerősítjük, illetve a többi csoportok fölé helyezzük.

2022. nov. 27. 16:15
 2/7 anonim válasza:
100%
Szia! Igazából szerintem ez neveltetés kérdése is, mivel a gyerek azt csinálja amit otthon lát. Valamint az embereken azt vettem észre, hogy nem valami elfogadóak. Mondanám, hogy ne foglalkozz velük, de az nem lehetne valami egyszerű, főleg úgy, hogy azt írtad eléggé gyakran teszik ezt... Esetleg próbálj olyannal barátkozni akinek hasonló az érdeklődési köre (játékok, szabadidő stb.). Lehet találni elfogadó embereket a többieket pedig próbáld meg kizárni.
2022. nov. 27. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon sajnálom, hogy ilyenen kell keresztülmenned, főleg, ilyen hosszú ideje! Remélem hamarosan olyan emberek fognak téged körbevenni, akik kedvesek, elfogadóak és szeretettel fordulnak feléd.

Sajnos nagyon nem egy elfogadó országról beszélünk itthon, ha valaki akárcsak kicsit is eltér a társaitól, már rögtön így reagálnak. Pedig ennek nem lenne szabad így lennie..

Én is azt javasolnám, hogy próbálj meg olyanokat keresni, akikkel van közös érdeklődési körötök, közös téma. Ennyi bántás, sértés, rossz tapasztalat után nehéz sajnos, de vannak még elfogadó, kedves emberek is. Néha nehéz megtalálni őket, de akadnak még. Addig is kitartást kívánok és tényleg remélem, hogy hamar találsz ilyen embereket:)

2022. nov. 27. 21:00
 4/7 anonim válasza:
Félvér vagyok, az elkerülést és a rossz indulatot én is érzem, bruh. Nem tudom, hogy ezzel lehet-e valamit kezdeni, de nekem is kéne az a tipp akkor.
2022. nov. 29. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

25 évesen már haza lehet menni, helyrehozni a szülők hibáját.

Kínában senki nem fog megjegyzéseket tenni.

ugyanez vonatkozik a félvér kínaiakra is.

2022. dec. 9. 04:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ahogy látom az utcán, többnyire ugyanúgy viselkednek a keleti gyerekekkel az osztálytársaik. Vagy ez csak a felszín??? Nálad mi alakult máshogy, vajon?
2022. dec. 9. 08:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem életszerű. Kamu.
2022. dec. 10. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!