Más is öregnek érzi magát fiatalon?
22 vagyok és igen, egy kicsit ezt érzem. Főleg, amikor a mostani gimisekkel utazok egy helyközibusszal, bár nagyon nem lennék most annyi idős, jobb volt az "én időmben" :D
Mindig is az (fejben) érettebbek közé tartoztam, szerintem hamarabb is felnőttem, mint kellett volna, szóval azért nem csodálkozom rajta nagyon. Azért próbálom kihasználni, hogy mégis fiatal vagyok.
Majd 40 évesen oregek lesztek mint én
25 évesség is olyan messze van hogy nagyon bár lennék most 25 éves
30 éves se oreg majd olyan 33-34 korul kezdodik az oregség
Én pedig fiatalnak,erősnek érzem magam és mindig találok szépet és örömet a napjaimban !
Szerencsére,kinézetre sem öregszem és az emberek is kedvelnek, még ha amúgy egyedul is élek...
Több opimizmust,kedves Fiatal Barátaim !
54/f
Én pont ennek az érzésnek a határán billegek 30 évesen. 2012-ben érettségiztem,bár évvesztes voltam. Nekem is vannak sajnos egészségügyi gondjaim,bár most talán kifele jövök belőlük. Viszont új dolgokba kezdtem (Nyelv tanulás,új programnyelv elsajátítása.), ajánlom Neked is. A korod miatt meg szerintem nem fogsz kilógni. A barátaim 30 körül váltottak szakmát.
"A régi barátaim mind kikoptak."
Szerintem ez az élet velejárója. Nekem is van kb 6-8 jó barátom,és ennyi. A többiek ismerősök csak,vagy már azok sem. A volt osztálytársaimmal már nem is tartom a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!