Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetek ha a múltban élek?

Mit tehetek ha a múltban élek?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy éljek a jelenben, konkrétabb dolgokra gondoltam. Rendszeresen a múltból való emlékek jutnak eszembe. Döntően az életemből de van hogy történések (események amiket tévén láttam, filmek stb). Akár pár évvel ezelőttről de sokszor 10-15 évvel ezelőttről. És az azokhoz kapcsolódó élményeken (akár pozitív, akár negatív) szoktam merengeni, hogy milyen volt. Utólag el szoktam gondolkozni ezen hogy mennyire megszokott ez, illetve mit lehet ezzel tenni? Mert hosszú távon mégse normális ha napi szinten ilyen (különböző) régi dolgok jutnak eszembe, és elfelejtek a jelenben élni...

2022. nov. 26. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Unalmas az életed.

Csinálj dolgokat. Szervezz programokat családdal, barátokkal. Utazgass, csinálj valami olyan hobbit ami beszippant. Találkozz új emberekkel akik új dolgokat hozhatnak az életedbe.

2022. nov. 26. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt tapasztalom. Valószínűleg igazad van. Az általad írtak közül csak az utolsó dolog játszik de azok is csak ideiglenesek szoktak lenni. Bár elismeren másra is lenne igényem de az emberek többségével nem találjuk meg az összhangot (közös érdeklődés stb). Így nem érezzük igazán jól magunkat, az ilyeneket meg nincs sok értelme hosszabb távon folytatni.
2022. nov. 26. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem is feltétlen kell igazi nagy barátságokat kialakítani. Ha már egy ide-óráig együtt vagy egy emberrel egy adott program keretén belül, az is okozhat nag yélményt.

Pl jelentkezz statiszátnak. Ott mindig össze-vissza mindenféle alak összegyűlik. Alkalmi munka, ahol csak az számít, hgoy az adott szerepre megfeleljen a külsőd, így tényleg mindenféle arc van. Én, mikor bölcsész egyetemista voltam, majdnem kaptam ott szinkronszínész szrepet is egy másik statiszta ismeretségén át, de pl egész jókat dumáltam egy fehér ahjú, 70nek kinéző cigány pasival, akiről kdierült, hogy amúgy 49 éves, csak kissé... megviselték a börötnévek:D De kva jó arc volt:D

Meghát hangulatosak a forgatások, a szerepek, a ruhák, iszonyatosan impulzív az egész filmforgatósdi.

Nekem nagy élmény volt, ha tehetném még most is járnék statisztálni.

És kortól és nemtől független a dolog.

2022. nov. 26. 17:26
 4/5 anonim válasza:
Probálj kimozdulni a konfort zonádból
2022. nov. 26. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az élet egy sztori. Egy unalmas életben is sok minden történik. Az egyik ismerősöm tök élvezetesen elmesélte, hogy a szobájában a villanykörte egyik sarkában volt egy koszfolt, ami idővel megváltozott, illetve hő hatására változtatta a méretét. Nekem ez annyit mutat, hogy ki tudta hozni a helyzetből a maximumot. Szerintem ez a lényeg. Egy sztori, egy érdekes pillanat.
2022. nov. 26. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!