Mit tehetek ha a múltban élek?
Unalmas az életed.
Csinálj dolgokat. Szervezz programokat családdal, barátokkal. Utazgass, csinálj valami olyan hobbit ami beszippant. Találkozz új emberekkel akik új dolgokat hozhatnak az életedbe.
Nem is feltétlen kell igazi nagy barátságokat kialakítani. Ha már egy ide-óráig együtt vagy egy emberrel egy adott program keretén belül, az is okozhat nag yélményt.
Pl jelentkezz statiszátnak. Ott mindig össze-vissza mindenféle alak összegyűlik. Alkalmi munka, ahol csak az számít, hgoy az adott szerepre megfeleljen a külsőd, így tényleg mindenféle arc van. Én, mikor bölcsész egyetemista voltam, majdnem kaptam ott szinkronszínész szrepet is egy másik statiszta ismeretségén át, de pl egész jókat dumáltam egy fehér ahjú, 70nek kinéző cigány pasival, akiről kdierült, hogy amúgy 49 éves, csak kissé... megviselték a börötnévek:D De kva jó arc volt:D
Meghát hangulatosak a forgatások, a szerepek, a ruhák, iszonyatosan impulzív az egész filmforgatósdi.
Nekem nagy élmény volt, ha tehetném még most is járnék statisztálni.
És kortól és nemtől független a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!