Vannak itt is egy páran, - ez tény!
Az egyik ilyen időről-időre azzal a baromsággal jön elő, hogy így vagy úgy, de tömegesen kell diszkriminálni embereket a választási rendszerből. Vélhetően oda vezethető ez vissza, hogy beteges szinten nézi le a nála tanulatlanabb embereket.
A másik agyament újból "fel akarja fedezni" a magyar Himnuszt - és úgy akar "nyomot hagyni a világban", hogy akár már a legismertebb gyerekdalok bármelyikére is lecserélné a jelenlegi Himnuszt csak azért, mert ez a fétise.
A harmadik rögeszmésnek az a tévképzete, hogy jól járnánk egy olyan "Történelmi Magyarország 2.0"-val, amelynek sem társadalmi, sem gazdasági, sem mentális, ill. erkölcsi megalapozottsága nincs - és az sem zavarja, hogy az itt élők létének stabilitásáról sem képesek gondoskodni az egymást követő kormányok, nemhogy több, teljesen felesleges púpról az ország hátán.
És így tovább!... :DDDDDD
"A pszichológiában az alacsony önértékelésű emberekre használják a Napóleon szindróma kifejezést.."
Ez igaz rám, szóval lehet, hogy én is az vagyok. Pluszban egy enyhe szociális fóbiával, és kisebbrendűségi komplexussal. De nem vagyok orvos, nem tudom bizosra mondani.
Napóleon szindróma = alacsony termet = a Chad alkat és jelenség szöges ellentéte.
Nem kell megköszönni, hogy megfejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!