Normális szerintetek ha a legjobb barátom utálta az apját aki már meghalt, és ünnepli a halálát és azon poenkodik, hogy az én apám már csak egy marék hamu, hehehe?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 22:58
11/15 anonim válasza:
Ha az egész gyerekkorát tönkretette, és 5 évet járt pszichológushoz, hogy ne véget nem érő szenvedés legyen az élete, akkor teljesen megértem. De úgyis leszavaznak az álszent "halottról jót vagy semmit!" "minden ember halála tragédia!!!" Mancikák.
12/15 anonim válasza:
Szerintem meg tök érthető.
Nekem is van olyan ember az életemben (rokon), akinek a halálakor örömtáncot járok majd, akkora egy suttyó, sehonnai, erőszakos bnkó.
13/15 A kérdező kommentje:
“ Ha pl. az apád hosszú éveken át veri és erőszakolja az egész családját, eladja a lányait prostinak 11 évesen, és a bevételből minden nap berúg”
Ebből egyiket se tette az apja
2022. nov. 25. 22:56
14/15 anonim válasza:
Hát, kedves kérdező, most láthatod milyen emberek járnak ide válaszolgatni. Én nem barátkoznék egy olyan emberrel, aki így viselkedik, mert az életedre nagyon rossz befolyással lehet. Egyébként részemről azt hiszem befejeztem az itt való válaszolgatást. Nem csak e miatt a kérdés válaszolói miatt, de tegnap több szennyes kérdés is előjött, melyeket a moderátorok nem töröltek és a válaszolgatók úgy tűnt hogy még jól szórakoznak is rajta. És úgy tűnik itt a sok lúd, disznót győz elv alapján a tisztességet, becsületet és hasonló pozitív értékeket lesöprik, valakik szakmányban le is pontozzák a legjobb válaszokat, dívik a sötétség és a primitívség, úgyhogy további jó időtöltést én léptem innen.
15/15 anonim válasza:
#13 Az, hogy te kívülállóként nem tudsz róla, nem jelenti azt, hogy nem történt meg. Az én apámról is csak 3 ember tudja, miket csinált velem, meg anyával. Anya, a legjobb barátnőm akihez néha menekültem, és egy másik barátom.
#14 😂 [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!