Az élet szebb barátokkal?
Figyelt kérdés
ez egy nagy nyílt kérdés2022. nov. 21. 09:02
11/17 anonim válasza:
#10 Mindenből fel lehet állni, ebből is, volt benne részem. A két huszonéves barátságom viszont még mindig több mindent adott az életembe, mint a legtöbb másik fajta kapcsolat.
12/17 A kérdező kommentje:
ha nem, miért nem?
2022. nov. 21. 11:12
13/17 anonim válasza:
Nem mindenkinek van arra igénye, hogy legyenek barátai. Sok ember van, aki jobban szeret egyedül lenni.
Az nagyon egyénfüggő, hogy kit mi tesz boldoggá és hogy ki milyen életet tart szépnek.
14/17 anonim válasza:
Én jobban szeretem, ha szebbek a barátaim. Jó velük az élet, jó rájuk nézni.
15/17 anonim válasza:
Igen, sokkal szebb.
Sokkal többet ér egy nagyon jó barát, mint egy nagyon jó barátnő.
Sőt mi több, szerintem még az is elég, ha csak barátai vannak az embernek. Mert akkor még inkább meg kapja azt a szeretetet ami az élethez kell neki.
16/17 anonim válasza:
Hát persze, hogy szebb. Egyértelmű.
17/17 A kérdező kommentje:
szerintem is, csodálkozok, hogy sok ember szerint nem!
2022. dec. 1. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!