Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az angolok tényleg idegbetegek...

Az angolok tényleg idegbetegek vagy csak nekem volt ilyenekhez szerencsém?

Figyelt kérdés
Két munkahelyem volt eddig Angliában. Egy gyár és iroda. De mindkét helyen mintha nem bírnának az idegeikkel az emberek. Tudom, hogy az a sztereotípia az angolokról, hogy hidegvérűek, de én épp az ellenkezőjét tapasztalom, lobbanékonyak és hamar elvesztik hidegvérüket.
2022. nov. 20. 00:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha neked ekkora probléma, hogy két nő kézenfogva sétál, akkor csak azt bizonyítod, hogy bölcs döntés volt elhagynom az országot (bár ez már így is számtalan módon be lett bizonyítva). Nem csak szélsőségek léteznek ám.
2022. nov. 20. 14:30
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
#11 én meg nem azért akarok gyereket vállalni hogy attól kelljen rettegnem hogy b*zi lesz vagy lezbikus vagy valami a kettő között mert a gyökér média szerint ez természetes dolog és mindenkinek tudni kell róla még a kisgyerekeknek is akiknek 0 realitás érzékük van ... De valóban bölcs döntés volt, morzsolódjon is csak le az ilyen fajta nyámnyila anyámasszonykatonája :D Arról nem is beszélve hogy itthon legalább nem kell minden egyes kimondott szó előtt meggondolnom hogy épp kinek az érdekét sértem meg, mert különben megvernek/feljelentenek. Amikor angliában éltem csak annyit mondtam hogy "black guy" és már meg is akart verni az egyik bantu, grat. Sok szerencsét a kölködnek felnőni egy ilyen társadalomban :D
2022. nov. 20. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:

A homoszexuális hajlam az emberrel születik, nem attól fog valaki a saját neméhez vonzódni, hogy lát egy homoszexuális párt. Ha így működne a dolog, eleve nem lennének melegek és leszbikusok, hiszen ők általában csak heteroszexuális kapcsolatok látnak felnőve.

Egyébként nagyon emlékeztetsz arra a "férfira", aki annó hozzávágott az akkor tizennégy éves húgomhoz egy másfél literes (teli) palackot, csak mert arcon puszilta a barátnőjét. Gratulálok.

Annyi szörnyű dolog történhet egy emberrel (gyerekkel), kezdve betegségektől egészen balesetig, de ha te kitagadnád a tiedet, csak mert a saját neméhez vonzódna, akkor kérlek, sose legyen gyereked.

Nem Angliában élünk, Olaszország és Skócia között ingázunk (fél év itt, fél év ott, a férjem munkájától függően), egyik helyen sem tapasztaltunk ilyet. Mondhatni, az aranyközépút az általad mutatott gyűlölködés és az alaptalanul sértődő PC világ között (bár én egyedül Amerikában tapasztaltam hasonlót, Angliában nem).

Nem aggódok a leendő gyermekeim miatt, nem a mi országaink mennek tönkre és nem a miénken nevet egész Európa. ;)

2022. nov. 20. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
+ Annyit hadd tegyek még hozzá, hogy akár természetesnek gondolod a homoszexualitást, akár nem (szerintem a kettő között van), az tagadhatatlan, hogy már az ókorban is jelen volt, elég, ha olvasol görög íróktól vagy csak megnézed milyen mítoszaik voltak.
2022. nov. 20. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Erőszakos, buta, primitív nép.
2022. nov. 20. 20:23
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Többnyire én is ezt látom, ki ha nem én mentalitással, erős nárcizmussal, nagy egóval.

2022. nov. 20. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire utálod az angolokat, akkor minek foglalkozol velük? :D Szándékosan hergeled magad.
2022. nov. 20. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:

13-"Egész Európa minket nevet :D"

Szeretném jelezni hogy lassan egész Eu-n fognak nevetni,de mindenki :D

Főleg h az USA bábja az egész.

2023. jan. 5. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!