Normális, hogy kiábrándultak belőle?
Figyelt kérdés
Nem rég megismertem valakit.
Teljesen jól éreztem magam vele az első randin. Aztán közbe jött, hogy elkaptam a vödör, belázasodtam.
Kérdezte oltva vagyok e mondtam igen. Erre szó szerint nekem esett, hogy milyen hülye vagyok mert az oltás csak egy méreg, meg ha pár év múlva majd bele döglik azt magamnak köszönjem, és őt nem fogja érdekelni. stb...
Teljesen kiakadt, és kb kiosztott.
Teljesen kiábrándultam belőle...
Nem a véleménye miatt, mert az mindenkinek lehet. A stílus miatt, ahogyan előadta. Majdnem rá vágtam a telefont.
2022. nov. 18. 20:22
1/9 A kérdező kommentje:
Rohadt telefon átír mindent...
Normális, hogy kiábrándultam* belőle?
Aztán közbe jött, hogy elkaptam a covidot*, belázasodtam.
2022. nov. 18. 20:24
2/9 anonim válasza:
Igen, ilyen idióta nekem se kéne.
3/9 anonim válasza:
Eléggé normális, ne aggódj emiatt. Jobbulást!
4/9 anonim válasza:
Én a helyedben csak azért elmentem volna hozzá, hogy az ajtót vágjam rá, nemhogy a telefont...
6/9 anonim válasza:
Most ismerted meg igazán,teljesen normális.
7/9 anonim válasza:
Vannak ilyen fogyatekosok, sajna lesz meg akivel talalkozol
8/9 anonim válasza:
Igen. Nem a te hibád. Valószínűleg nem kedvel(t) annyira.
9/9 anonim válasza:
Ilyen emberből én is kiábrándulnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!