Összejönnél valakivel csak azért, hogy ne élj a szüleiddel?
Figyelt kérdés
A 30 -hoz már közel járok, szülők, tesók szeretnek. Néha eszembe jut, hogy lassan ideje lenne saját életet kezdenem, külön költözni, de egyedül nem tehetem meg (anyagiak). És hitelt sem akarok fizetni életem végéig, hogy a számlákért dolgozzak, éhbérért... mit tennének?2022. nov. 17. 20:41
1/10 anonim válasza:
Nem.
Hallottad már a "lakótárs" kifejezést, kérdező?
2/10 anonim válasza:
ezt nem lehet így elviekben eldönteni. adott helyzet hozza, hogy kedved lesz e hozzá.
de ha azt kérdezed, hogy ez ilyen mindenképp rossz dolog e, akkor szerintem nem feltétlen. ha érdekel a helyzet nézd meg milyen. nyilván amúgy olyan valakivel lehetne ezt, akit azért kedvelsz meg minden.
4/10 anonim válasza:
amúgy a hitel nem annyira rossz dolog azért, mert most nem tudom mit csinálsz a pénzeddel, de jó eséllyel elinflálódik szépen. ott meg a lakás a tiéd lesz. meg akár azt is lehet, hogy első évben még otthon laksz és kiadod.
5/10 anonim válasza:
jah mondjuk pont most hogy felmentek a kamatok lehet nem a legjobb időzítés, de egy évvel ezelőtt jó lett volna.
7/10 anonim válasza:
és ha 2 hónap múlva szétmentek akkor hazaköltözöl a szülőkhöz? Akkor se fogod tudni egyedül fenntartani.
Amúgy a kérdésre a válasz, nem.
8/10 anonim válasza:
albi: pénznyelő
saját kecó: almost mission impossible
9/10 A kérdező kommentje:
#8 igen, ez van sajnos. Köszönöm a válaszokat.
2022. nov. 18. 00:51
10/10 anonim válasza:
Ne kinozd mar magad, a jovod fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!