Összejönnétek egy nálatok sokkal tehetősebb nővel?
Először is van férje...de leginkább a pénz miatt vannak együtt, tényleg nagyon gazdagok, AMG Mercikkel járnak, legdrágább ruhák stb.
Aztán ezzel a csajjal én régen kavartam (egy csók volt), és egyébként nagyon ott van a lány külsőre a toppon, viszont a személyisége ilyen sablonos, kicsit maga a lány unalmas úgy ahogy van, de ahogy kinéz igazából mindegy.
A lényeg annyi hogy írogat nekem, de még semmit nem írtam neki vissza, mert ugye férje van...a másik pedig az hogy nem tudnám anyagilag azt a színvonalat nyújtani neki amit gondolom megkíván :D Szerintetek sincs értelme beszélgetnem vele? egyébként 24 éves a csaj én meg 29 vagyok.
Olvasd el még egyszer, szerintem nem egészen ezt mondta!
Fúj drága Mercedes?🤮
Ahelyett inkább egy szép camaro vagy egy dodge challenger.. és olcsóbb is
Nem tudom.
Valószínűleg a beszéljünk,mi a baj típusú beszélgetés lenne belőle.
Egyszerűen férfiként az,hogy jelenleg hol tartok,mit tudok teljesíteni...
Mondjuk nem csodálom,azért a körülmények sem olyanok,mint Washingtonban...
De akkor is,kellemetlenül érezném magam.
Őszintén szólva ha neki tetszenék,szívesen beszélgetnék vele,meg stb,de mocskosul kellemetlen lenne.
Nem koppintanám le,az tuti. Ő is ember,ki tudja mit akar mondani,ki tudja kivel találkozik az ember.
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!