Ízlésficam,vagy valami más?
Nem tudom miért,de szépnek,vonzónak tartom a kifejezetten kövér nőket.
Igazából minél nagyobb egy nő,annál jobban vonz.
Fogalmam sincs,mi lehet ennek az oka? Genetikai,lelki?
Ráadásul szívesen mutatkozom/jelenleg mutatkoznék/ ilyen hölggyel,büszke vagyok rá,ha extrém nagy kedvesem van.
Fura egy ízlés. Abba viszont belegondoltál-e, hogy ekkora túlsúly már rég nem egészséges. És te, a saját egód és önzésed miatt, képes lennél-e ezek után is kockára tenni a másik életét, egészségét, csak mert neked ez tetszik?
Nem jobb inkább az egészséges élet, mint a betegséggel és fájdalommal teli?
Azzal is ártasz majd a leendő párodnak, hogy tetszik neked a kövérség, mivel így, majd ő soha nem teheti majd meg, hogy lefogyjon, mert akkor már neked nem fog tetszeni. Pedig a kövérség előbb vagy utóbb, de benyújtja az egészségkárosodást.
Kicsit helyezd már bele magad a másik oldalba is!
Kérdező, akármit mondasz X és Y szerint akkor is te vagy a rossz. Nem, nem bűn kövér emberek iránt vonzódni. Nem bűn ismerkedni és kapcsolatban lenni velük. Ahogy kövér embernek sem bűn lenni.
Mindenki azt csinál a testével, amit akar. Az övé. Most az a trendi meg a fancy, hogy toljuk az emberekbe ezt a rizsát, hogy ha elhízottabb, molettebb akkor kaput. De az az igazság, hogy senkinek semmi köze hozzá. Csak ugye ezt a nagy, okos magyar közvélemény nem hagyhatja. Hát szörnyű!
Mindjárt ebbe a kommentbe is belekötne, me,' nem úgy van az!
Minden esetre azt és úgy szeretsz, ahogy és akit akarsz. Sok sikert a párkeresésben.
Köszönöm!Tényleg nem értem,hogy miért ártok azzal,ha a kövér nőket szeretem?
Ha nem szeretném,akkor is kövér lenne az illető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!