Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki lassan három hónapja...

Ha valaki lassan három hónapja tart bizonytalanságban valakit úgy, hogy tudván tudja, hogy szenved tőle, az egyszer visszakapja az élettől?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni. Az élet nem ezen alapul, hogy mindenki azt kapja ami neki járna vagy ilyesmi. Neked nem kellene hagynod magad ilyenbe sodorni.
2022. nov. 13. 00:28
 2/9 Darius- ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, sajnos az élet nem szappanopera.
2022. nov. 13. 00:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én minden ilyesmit visszakaptam, de úgy veszem észre, hogy senki más nem szokta.
2022. nov. 13. 00:58
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen ember nem áldozat, hanem balfasz. Senki sem kérte, hogy készenlétes hülye legyen ahelyett, hogy a saját életét élné.

Amíg nem tanulja meg valaki azt a leckét, hogy mikor kell hagyni a picsába valakit, addig újra és újra megtörténhet és meg is fog történni ez vele. Én inkább azzal foglalkoznék, nem a bosszúfantáziákkal.

2022. nov. 13. 01:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

"Az igazságos világba vetett hit olyan _KOGNITÍV_TORZÍTÁS_, mely szerint az emberi cselekvések végül morálisan igazságos és megfelelő konzekvenciákat eredményeznek, lehetővé téve, hogy a nemes és becstelen cselekedetek méltó jutalmat és büntetést vonjanak maguk után."

Forrás: [link]

2022. nov. 13. 02:02
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Nem létezik ilyen. Nem is szabadna, hogy létezzen. Különben nincs értelme az életnek. Ha a sorstól függ minden, akkor nem lehetne saját kezünkbe venni az életünk, és változtatni a hibákon, nem lehetne jobb élet.
2022. nov. 13. 02:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem biztos, de bízzunk benne.
2022. nov. 16. 01:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy kerek történet ahhol a jó elnyeri a méltó jutalmát a rossz meg bűnhődik.

Az életedért te felelsz nem pedig a sors

2022. nov. 16. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 Haha, jó vicc. Remélem te se gondoltad komolyan. Bár úgy lenne hogy minden csak rajtam múlik, és nem másokon meg a szerencsén...
2022. nov. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!