Ha valaki lassan három hónapja tart bizonytalanságban valakit úgy, hogy tudván tudja, hogy szenved tőle, az egyszer visszakapja az élettől?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 00:26
1/9 anonim válasza:
Nem tudni. Az élet nem ezen alapul, hogy mindenki azt kapja ami neki járna vagy ilyesmi. Neked nem kellene hagynod magad ilyenbe sodorni.
2/9 Darius- válasza:
Nem feltétlen, sajnos az élet nem szappanopera.
3/9 anonim válasza:
Én minden ilyesmit visszakaptam, de úgy veszem észre, hogy senki más nem szokta.
4/9 anonim válasza:
Az ilyen ember nem áldozat, hanem balfasz. Senki sem kérte, hogy készenlétes hülye legyen ahelyett, hogy a saját életét élné.
Amíg nem tanulja meg valaki azt a leckét, hogy mikor kell hagyni a picsába valakit, addig újra és újra megtörténhet és meg is fog történni ez vele. Én inkább azzal foglalkoznék, nem a bosszúfantáziákkal.
5/9 anonim válasza:
Nem.
"Az igazságos világba vetett hit olyan _KOGNITÍV_TORZÍTÁS_, mely szerint az emberi cselekvések végül morálisan igazságos és megfelelő konzekvenciákat eredményeznek, lehetővé téve, hogy a nemes és becstelen cselekedetek méltó jutalmat és büntetést vonjanak maguk után."
Forrás: [link]
6/9 anonim válasza:
Nem. Nem létezik ilyen. Nem is szabadna, hogy létezzen. Különben nincs értelme az életnek. Ha a sorstól függ minden, akkor nem lehetne saját kezünkbe venni az életünk, és változtatni a hibákon, nem lehetne jobb élet.
7/9 anonim válasza:
Sajnos nem biztos, de bízzunk benne.
8/9 anonim válasza:
Ez nem egy kerek történet ahhol a jó elnyeri a méltó jutalmát a rossz meg bűnhődik.
Az életedért te felelsz nem pedig a sors
9/9 anonim válasza:
#8 Haha, jó vicc. Remélem te se gondoltad komolyan. Bár úgy lenne hogy minden csak rajtam múlik, és nem másokon meg a szerencsén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!