A magyar nők miért olyan passzívak, és beképzeltek a külföldiekhez képest?
Nekem van egy olyan elméletem, hogy a nyelvhasználat miatt is.
Volt régebben valami felmérés, hogy a híd szónak spanyolul és németül más a "neme", és emiatt a két nyelven más jelzőkkel írják le a hidakat.
Lehet, hogy ez vicces lesz, de gondoljatok bele. A dugás szavunk eredeti jelentése az, hogy valamit aktívan beleteszünk valami passzívba. Eldugom a kocsikulcsot - én vagyok a "dugó", az aktív, a kulcs elszenvedi a dugást, passzív. Ezt átvittük a szó szexuális jelentésébe.
Angolul simán mondunk olyat, hogy "she fucked him", hogy a nő dugta meg a férfit, és ehhez csak annyi kell, hogy az adott aktusban a nő az agresszívabb, aktívabb fél, ő mászik a férfira. Nem kell felcsatolhatósra gondolni, nincs konkrét valami beledugása az aktív fél részéről valamibe. Míg ezt magyarban nem használjuk. Magyarban a nő mindig passzív, szenvedő a szexben. Megdugják vagy megdugatja magát. A szex vele csak történik, az a férfi játéka, a nő hozzá az eszköz.
1, a magyar emberek többsége nemtől függetlenül indokolatlanul beképzelt, viszont jóval tájékozatlanabb és lustább, mint egy nyugati
2, minél keletebbre mész eu-ban, annál jellemzőbb, hogy a nők a testükkel próbálnak érvényesülni
A legtöbb magyar nő csak testét viszi bele egy kapcsolatba, más értéke általában nincs, és általában inkább a külsőre vonatkozó elvárásai vannak egy férfi felé
viszont ha kellően macsó/magas vagy, akkor pár órában belül bármelyik "engemcsakkomolykapcsolatérdekel" magyar nő ágyba tudod vinni.
Ahogy előttem írták, sajnos a magyarok többségére jellemző az indokolatlan beképzeltség, és teszem hozzá...a lustaság, passzivitás, "sültgalamb-várás".
A nőknél ehhez hozzáadódik az, hogy a csapból is az ömlik, hogy milyen csodálatos lények a nők, és hogy 30 alatti átlagos nő bőven elvan azzal, hogy nőnek született, nem igazán kell megerőltetni magát, hiszen ha átlagos képességű/kinézetű, akkor is jönnek a bókok.
Ha megnézed ezt az oldalt, a nők többsége itt is borzasztóan beképzelt, de meglehetősen gyerekes és butácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!