Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar nők miért olyan...

A magyar nők miért olyan passzívak, és beképzeltek a külföldiekhez képest?

Figyelt kérdés
Külföldi nők közül csomószor írnak nekem Instagramon jobbnál jobb nők, csak nem tudok velük találkozni a nagy távolság miatt. A magyar nők többsége pedig teljesen passzív élőben és online is.

2022. nov. 12. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Magyarország nagyon kemény hely lett. Egy nő sok problémával küszködik ami mellett már nem marad energia pasizni. Rengeteg a magányos szép nő most már emiatt. Látszik rajtuk, ahogy néznek a semmibe kifejezéstelen tekintettel kerülve minden szemkontaktot, teljes zombi üzemmódban vannak.
2022. nov. 12. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Nekem van egy olyan elméletem, hogy a nyelvhasználat miatt is.

Volt régebben valami felmérés, hogy a híd szónak spanyolul és németül más a "neme", és emiatt a két nyelven más jelzőkkel írják le a hidakat.

Lehet, hogy ez vicces lesz, de gondoljatok bele. A dugás szavunk eredeti jelentése az, hogy valamit aktívan beleteszünk valami passzívba. Eldugom a kocsikulcsot - én vagyok a "dugó", az aktív, a kulcs elszenvedi a dugást, passzív. Ezt átvittük a szó szexuális jelentésébe.

Angolul simán mondunk olyat, hogy "she fucked him", hogy a nő dugta meg a férfit, és ehhez csak annyi kell, hogy az adott aktusban a nő az agresszívabb, aktívabb fél, ő mászik a férfira. Nem kell felcsatolhatósra gondolni, nincs konkrét valami beledugása az aktív fél részéről valamibe. Míg ezt magyarban nem használjuk. Magyarban a nő mindig passzív, szenvedő a szexben. Megdugják vagy megdugatja magát. A szex vele csak történik, az a férfi játéka, a nő hozzá az eszköz.

2022. nov. 12. 23:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Szomszédos országban ha nézek egy nőt akkor küld egy légi csókot (tényleg volt ilyen), Magyarországon ha nézel egy nőt akkor úgy néz rád mint egy hajléktalanra aki pénzt akar kunyerálni.
2022. nov. 13. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

1, a magyar emberek többsége nemtől függetlenül indokolatlanul beképzelt, viszont jóval tájékozatlanabb és lustább, mint egy nyugati

2, minél keletebbre mész eu-ban, annál jellemzőbb, hogy a nők a testükkel próbálnak érvényesülni

A legtöbb magyar nő csak testét viszi bele egy kapcsolatba, más értéke általában nincs, és általában inkább a külsőre vonatkozó elvárásai vannak egy férfi felé

viszont ha kellően macsó/magas vagy, akkor pár órában belül bármelyik "engemcsakkomolykapcsolatérdekel" magyar nő ágyba tudod vinni.

2022. nov. 15. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy előttem írták, sajnos a magyarok többségére jellemző az indokolatlan beképzeltség, és teszem hozzá...a lustaság, passzivitás, "sültgalamb-várás".

A nőknél ehhez hozzáadódik az, hogy a csapból is az ömlik, hogy milyen csodálatos lények a nők, és hogy 30 alatti átlagos nő bőven elvan azzal, hogy nőnek született, nem igazán kell megerőltetni magát, hiszen ha átlagos képességű/kinézetű, akkor is jönnek a bókok.

Ha megnézed ezt az oldalt, a nők többsége itt is borzasztóan beképzelt, de meglehetősen gyerekes és butácska.

2023. szept. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!