Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy nagyon...

Mit csináljak, hogy nagyon okos, intelligens emberekkel beszélgethessek?

Figyelt kérdés

Sok a buta ember. Sokan az agyukat is alig használják. Pedig nem kisebb a fejük, mint másnak. Elvileg nekik is van rendes agyuk.

Vagy nem tudnak semmit, és most hétköznapi információkról van szó, amit már általánosban illik tudni.

Vagy mindent csak 5 masodpercre jegyeznek meg. Utana mintha soha nem is hallották volna. Vagy iszonyatosan befolyásolhatók. Sem a szemüknek, sem másnak, csak a nagyobb hangúnak hisznek. Illetve úgy is latnak mindent. Nem az eredményeket és tenyeket nézik, hanem valami csordaszellem húzóhatását.

Szeretnék 140, vagy afölötti IQ-jú, okos emberekkel beszélgetni.

Nagyon nehéz a sok hülyével. És mindenki ilyen hülye, sokszor még a ledoktoráltak is.

2022. nov. 11. 07:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20

Nekem apukám ilyen. Mindig is nagyon okosnak gondolta magát, és lenézte a "butábbakat" de érettségin kívül 60 éves koráig nem szerzett más papírt, és összehozott egy alapfokú nyelvvizsgát (tényleges tudása se több). Viszont tud egy csomó érdekes összeesküvéselméletet.

2022. nov. 11. 09:57
 22/29 A kérdező kommentje:

Tanultam főiskolán. És nem érdekelte őket sem a tanulás, sem semmi. Nem voltak okosabbak, mint a gyári munkások. Sőt, sokkal tapasztalatlanabbak voltak.

Ha ti is tanultatok volna ilyen helyen, akkor tudnatok, hogy a főiskola célja nem a tudás átadása. Csak be kell illeszkedni, és 4 év után kapsz egy papírt. Ami semmit sem ér. Tanulni azt nem kell. Azokat a tanárok sem bírják.

2022. nov. 11. 09:57
 23/29 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én azért az egyetemen sokat tanultam, ha nem is a leghasznosabb dolgokat, de év közben a fele tárgyból 15 oldalas tanulmányokat kellett írni adott témáról szemináriumi dolgozatként, a másik fele tárgyból meg vizsgázni kellett.
2022. nov. 11. 10:08
 24/29 anonim ***** válasza:
Jobb híján olvass könyveket okos emberektől.
2022. nov. 11. 10:15
 25/29 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem tudom npc vagy-e.
2022. nov. 11. 10:18
 26/29 anonim ***** válasza:
Beakadt neked ez az npc-dolog, érdekesebbet nem tudsz?
2022. nov. 11. 10:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Menj el mesterképzésre, aztán PhD-ra.

A Bsc valóban nem az a húdeha szűrő, hisz a Bsc képzés az ma, ami régen az érettségi volt. De a mesterszakhoz már elhivatottabbnak kell lenni, bár még mindig vannak ott oyanok akik melegendi járnak be. Nade a PhD- már tényleg csak azok csinálják meg akik elhivatottak a tudás mellett.

nyilván neked sem esne nehezedre elvégezni, hisz az a neked való szint.

2022. nov. 11. 10:26
 28/29 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták, most nehezebb a sima általános, meg középsuli, mint régebben.

2022. nov. 11. 10:28
 29/29 anonim ***** válasza:

28, iggggen....

De ettől még ha megnézed minek van haszna a munkaerőpiacon, egy érettségivel kitörölheted a seggedet, régen meg úgy vették, mintha most BA-t végeztél volna.

Deee tökmindegy, mert az általánost a népesség 99%-a megcsinálja, így nem mivel ez átlagteljesítmény, nem fogod intlligensebbnek érezni őket. Azt a szintet kell keresned ahova már kevesen jutnak el, hiszen ők a tényleg intelligensebb, tájékozottabb, tudományban járatosabb emberek. Ez meg a mesterdiploma fölött kezdődik.

2022. nov. 11. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!