Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy nagyon...

Mit csináljak, hogy nagyon okos, intelligens emberekkel beszélgethessek?

Figyelt kérdés

Sok a buta ember. Sokan az agyukat is alig használják. Pedig nem kisebb a fejük, mint másnak. Elvileg nekik is van rendes agyuk.

Vagy nem tudnak semmit, és most hétköznapi információkról van szó, amit már általánosban illik tudni.

Vagy mindent csak 5 masodpercre jegyeznek meg. Utana mintha soha nem is hallották volna. Vagy iszonyatosan befolyásolhatók. Sem a szemüknek, sem másnak, csak a nagyobb hangúnak hisznek. Illetve úgy is latnak mindent. Nem az eredményeket és tenyeket nézik, hanem valami csordaszellem húzóhatását.

Szeretnék 140, vagy afölötti IQ-jú, okos emberekkel beszélgetni.

Nagyon nehéz a sok hülyével. És mindenki ilyen hülye, sokszor még a ledoktoráltak is.

2022. nov. 11. 07:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
A gyár vezetői között fogsz ilyeneket találni, nem a szalag mellett, de a vezetők nem veled fognak beszélgetni. Képezd ki magad továbbtanulással, légy te is vezető.
2022. nov. 11. 08:29
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok az lenni.
2022. nov. 11. 08:39
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok most rögtön beszélgetni velük. Majd valamikor amikor tudok velük találkozni.
2022. nov. 11. 08:41
 14/29 anonim ***** válasza:
Először is legyél te is az.
2022. nov. 11. 08:44
 15/29 A kérdező kommentje:
#4 Bizonyítsd be, hogy te nem vagy npc.
2022. nov. 11. 08:46
 16/29 anonim ***** válasza:

"Majd valamikor amikor tudok velük találkozni."

Hogyan képzeled, hol fogsz "találkozni" ilyenekkel?

2022. nov. 11. 09:25
 17/29 anonim ***** válasza:
44%
Irodán dolgoztam érettségi után, de nekem is hiányérzetem volt, hogy nem tudok számomra érdekes dolgokról beszélgetni velük. Beiratkoztam az egyetemre, mindjárt lett társaságom.
2022. nov. 11. 09:27
 18/29 anonim ***** válasza:
Nekem az egyetem is nagy csalódás volt. Egy csomó törtető tanulógéppel voltam körülvéve, mindegyik tuti legalább 120-as iq-jú volt. De a tananyagon meg a törtetésen kívül nem érdekelte őket a világban semmi se mélyebben.
2022. nov. 11. 09:37
 19/29 anonim ***** válasza:
18-as, mert még fiatalok voltak, nem kialakult érdeklődéssel. Lehet menni estire vagy levelezőre, ott már felnőtt, kész emberek vannak, és nem is a bulizásról meg az ivásról szól a suli.
2022. nov. 11. 09:40
 20/29 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha valaki a környezetét magánál alacsonyabb szellemi színvonalúnak érzi, annak hogy nem az lesz a célja, hogy magasabb iskolába menjen, mért képzeli, hogy az ő szintje megfelel az intelligens embereknek. Semmiből nem lesz valami, befektetés nélkül nincs eredmény.
2022. nov. 11. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!