Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korotokig nem...

Hány éves korotokig nem zavarna/zavart, ha idősebbnek néznek/néztek?

Figyelt kérdés
Szerintem gyerekként, illetve egész fiatalként még jól is esik, mert akkor komolyabbnak gondolják az embert, de egy idő után már zavaró lehet, ha öregítik. Engem például most közel 38 évesen még nem zavarna, ha max. 2-3 évet még rám tesznek, de több most már zavarna. :D Ugyanakkor az már nem zavar, ha fiatalabbnak néznek, azt régen nem szerettem.

2022. nov. 9. 11:49
 1/8 Metionin ***** válasza:
40%
Nem tudom, még mindig fiatalabbnak néznek. Majd meglátjuk, meddig lesz így. 32 n
2022. nov. 9. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
30 éves vagyok és mindig fiatalabbnak neznek. Van, hogy a szemelyimet is elkérik.
2022. nov. 9. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem 20 éves kor felett mindig bántó, ha öregebbnek néznek. Engem 26 évesen 20-22-nek szoktak, jó érzés.
2022. nov. 9. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
20 vagyok, 25 felettnek néznek mindig minimum... Tudom hogy idősebbnek tűnök, egy ilyen 23-ig még nem is lenne zavaró, de ez, hogy mindig minimum 5 évvel mindig többnek néznek eléggé zavaró.
2022. nov. 9. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

helyzetfüggő

egy sor olyan helyzet van, amiben fiatalként nem igazán vesznek komolyan, szóval még 30 évesen is örülök neki, ha egy kicsit idősebbnek néznek

2022. nov. 9. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
17 évesen zavart, mikor a kisgyerekek lecsókolomoztak.
2022. nov. 9. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna az se, ha 50-nel többnek néznének. Mert egyáltalán nem érdekel a többi ember.
2022. nov. 9. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem még most is fiatalabbnak néznek, pedig őszintén nem értem, miért. Magas is vagyok, nagydarab is, még erősen őszülök is, az arcom is elég megviselt már. Lehet a hangom miatt.
2022. nov. 10. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!