Hogy lehet összeveszni egy parkolóhelyen?
Állok kint az erkélyemen és látom, hogy egy autó indexel balra, és várja a másik sávban közlekedő autót, hogy elmenjen, hogy betudjon parkolni.
Csak időközben a másik kocsi beállt arra a helyre, ahova a várakozó autó szeretett volna.
Ezen annyira összevesztek, az egész utca az ordibálásuktól volt hangos, még becsukott ablaknál is hallottam.
Majmok bolygója 3.0 - magyar verzió
A fogyasztói társadalom teszi ilyen szinten erőszakossá, neveletlenné az "embereket". Ennyi!
Vicces ember vagy kérdező!
-Akkor 30 métert kellene gyalogolnia pluszban az ügyeletes farönknek!
Ha valaki már egyértelműen be akar állni valahová, tényleg illetlenség befurakodni elé. Nem csak parkolóhelyen, buszon, sorban, bárhol.
Az hogy ezt egyesek hogy reagalják le, sokmindentől függ, de el tudom képzelni hogy olyan helyen ahol nagyon kevés parkolóhely van, hogy ez komoly probléma, főleg ha olyan veszi el a helyet aki nem ott lakik, olyanról aki igen.
De szerintem ezt normálisan is le lehetne rendezni, bár láttam már olyat hogy valaki rendőrt hívott parkolóhely miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!