Néhány embernek miért lesz rögtön 200 a vérnyomása, ha a családtagjaikat inzultálják?
Figyelt kérdés
Pl ha egy veszekedésben azt mondja valaki, hogy "te is olyan alpári bunkó vagy, mint anyád", vagy mondanak egy szimpla káromkodást (k*rva anyád) akkor magukból kikelve kezdenek ordibálni, hogy anyámat ne vedd a szádra mégegyszer, ő tisztességes asszony hogy mersz a családomról így beszélni, stb. Én is imádom a szüleimet, és szerintem nem érdemlik meg, hogy valaha bárki is ócsárolja őket. De attól még nem kelek ki magamból, ha valaki megteszi. Most bennem van a baj?2022. nov. 4. 05:28
11/14 anonim válasza:
Ja ezt a K anyád dolgot én sem értem, egyértelműen csak ideges és akar valamit mondani, épp ez a csúnya szó jutott eszébe, le se szarja a másik anyját, az se tudja ki az, nem őt k.vázta le, hanem csak be akart valamit szólni. Aki ilyenen kiakad... Pff.
12/14 anonim válasza:
"Néhány embernek miért lesz rögtön 200 a vérnyomása, ha a családtagjaikat inzultálják?"
Azért, mert a családtagjaikat inzultálják. Azért.
13/14 anonim válasza:
"egy veszekedésben azt mondja valaki, hogy "te is olyan alpári bunkó vagy, mint anyád""
Na vajon miért lesznek ettől idegesek?
Egy mondatban lebunkózod az illetőt és még az anyját is. Nem elég, hogy lekezelően, lenézően degradálod a másikat, de még a családjával is ezt teszed.
14/14 anonim válasza:
Én amúgy igenis kikérem magamnak, egyszerűen azért, mert sértő.
Ha valakinek baja van velem, akkor mondja azt. Ha engem szid azt akár még meg is tudom érteni.
Engem az ilyesmi zavar, pedig nem vagyok sem alul iskolázott, sem C típusú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!