Ki mennyire szeret parancsolgatni, illetve kedvesen de határozottan irányítani a másikat?
Figyelt kérdés
Kérlek, írjátok meg azt is, milyen neműek vagytok :)2022. nov. 3. 21:31
11/14 A kérdező kommentje:
És te, 10-es válaszoló ,férfi vagy, vagy nő? Azért az sem mindig mindegy 😆
2022. nov. 3. 23:04
12/14 anonim válasza:
Férfi létemre sosem szerettem parancsolgatni másoknak, de még erőltetni sem szeretek semmit senkire. Számomra az a mérdvadó, hogy egyenrangú félként kezeljem az embereket.
13/14 anonim válasza:
Vezető vagyok, szóval alap...
Magánéletben, a mindennapokban egyenlő felekben gondolkozom csak, de a BDSM érdekel, csak eddig egyik partnerem sem volt igazán fogékony rá, szóval nem igazán tudtam ilyen téren kibontakozni
14/14 anonim válasza:
Nem szeretek parancsolgatni. Élni és élni hagyni elven vagyok. De ha valaki nekem akar parancsolni, vagy hülyegyerek módon irànyítgatni, na, az megnézheti magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!